Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Höyrynsulkumuovit

1-48 / 65

65 tuotetta

1-48 / 65

65 tuotetta

Höyrynsulkumuovit

Nykyaikaisilta rakennuksilta vaaditaan yhä tiiviimpää rakennetta, jotta energiaa ei menisi turhaan hukkaan. Tällaisissa uusissa tiiviimmissä rakennuksissa toimiva höyrynsulku on erityisen tärkeä, jotta eristeet ja muut rakenteet eivät pääse kostumaan. Vanhempien talojen hengittävämpi rakenne mahdollisti kosteuden poistumisen esimerkiksi eristämättömien seinien ja väljien ovien ja ikkunoiden kautta. Laadukas höyrynsulkumuovi on tärkeässä osassa toimivaa höyrynsulkua asennettaessa. Löydät kaiken höyrynsulkuun tarvitsemasi Netraudan verkkokaupasta! Tilaa samalla muutkin rakennusprojektissasi tarvitsemasi välineet ja tarvikkeet – kätevästi samasta osoitteesta.

Höyrynsulku estää eristeiden kostumisen

Lämpimään sisäilmaan kertyy jatkuvasti kosteutta. Kosteutta muodostuu esimerkiksi ihmisten ja kotieläinten hengityksestä, pyykkien kuivattamisesta ja suihkusta. Varsinkin tiiviissä rakennuksessa on vaarana, että tämä kosteus tiivistyy eristeisiin ja muihin rakenteisiin ja luo otolliset olot esimerkiksi erilaisille homesienille, jos rakennuksessa ei ole höyrynsulkua. Höyrynsulun tehtävänä on siis estää kosteuden tiivistyminen seinien ja katon rakenteisiin.

Vinkkejä höyrynsulkumuovin käyttöön

Höyrynsulun asentamiseksi tarvitaan höyrynsulkumuovia, joka asennetaan yhtenä kerroksena eristeiden lämpimälle eli rakennuksen sisäpuolelle. Höyrynsulun toimivuuden takaamiseksi on tärkeä varmistaa, ettei höyrynsulussa ole aukkoja. Muovin limittymiskohtien on siis oltava tarpeeksi leveitä, ja saumakohdat kannattaa kiinnittää toisiinsa asiaan suunnitellulla teipillä. Höyrynsulkua ei tulisi asentaa liian lähelle seinän pintaa, jotteivat esimerkiksi taulujen kiinnitysnaulat läpäise muovia. Muoviin mahdollisesti syntyvät reiät, kuten niittien paikat, kannattaa peittää palalla höyrynsulkuteippiä, jotta sulku pysyy kauttaaltaan tiiviinä. Kaikki tarpeelliset höyrynsulkutarvikkeet kuten höyrynsulkumuovit, -kalvot ja -teipit tilaat tietenkin kätevästi Netraudasta vain muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.