Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
  • 1

1-19 / 19

19 tuotetta

  • 1

1-19 / 19

19 tuotetta

Sähkö-WC

Sähkö-wc on käytännöllinen ratkaisu tiloihin, jotka ovat viemäriverkoston ulkopuolella. Löydät valikoimastamme sekä pakastavat että polttavat käymälät vapaa-ajanasunnolle sekä pienet matkakäymälät mukaan reissuillesi. Selaa tuotteita ja tilaa omasi näppärästi netistä nopealla toimituksella.

Hajuton ja tehokas sähkö-wc edullisesti netistä

Kun etsit tehokasta käymälävaihtoehtoa esimerkiksi mökille tai siirtolapuutarhaan, löydät valikoimastamme uudenaikaiset sähkökäymälät eri toimintamekanismeilla. Kaikille tuotteille on yhteistä hajuttomuus, helppokäyttöisyys ja tehokas kyky käsitellä jätettä. Pakastavat wc:t jäädyttävät jätteen, jolloin hajuhaitat ovat minimissään. Säiliö tulee tyhjentää säännöllisin väliajoin. Polttava vaihtoehto puolestaan hävittää jätteen ympäristöystävälliseksi tuhkaksi, jota voidaan käyttää esimerkiksi maanparannukseen. Helppokäyttöiset laitteet toimivat normaalin wc:n tapaan nappia painamalla. Älykäs mekanismi tekee niistä erittäin miellyttäviä.

Ekologiset käymälät vapaa-ajan asunnolle

Sähkö wc on erittäin käyttökelpoinen vaihtoehto, kun viemäriverkostoa ei ole saatavilla tai kun se on väliaikaisesti poissa käytöstä esimerkiksi remontin aikana. Käymälöiden etuna on jätteen uudelleenkäyttö joko tuhkana tai edelleen kompostoitavana jätteenä. Tutustu eri mallien toimintamekanismeihin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Tämä sijoitus maksaa itsensä takaisin käyttömukavuuden ja arjen luksuksen muodossa. Vaikka käytössäsi olisi varsinainen ulkohuussi, sähkö wc:t tarjoavat miellyttävän mahdollisuuden yökäymäläksi. Pienimmät mallit on myös helppo ottaa mukaan matkalle autoon tai asuntovaunuun. Näin hoidat tärkeät tarpeet aina mukavasti ja helposti paikasta ja ajasta riippumatta. Selaa nyt sähkökäymälävalikoimaamme ja hanki oma suosikkisi helposti ja nopeasti näppärällä kotiinkuljetuksella.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.