Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Pyrolyysiuunit

  • 1

1-23 / 23

23 tuotetta

  • 1

1-23 / 23

23 tuotetta

Pyrolyysiuunit

Pyrolyysiuuni on kiireisen kotikokin salainen ase. Tämä innovatiivinen uuni ei tarjoa pelkästään tavallisesta uunista tuttuja toimintoja, vaan se osaa myös puhdistaa itse itsensä! Korkean puhdistuslämpötilan seurauksena uuni on kiiltävän puhdas, eikä rasvasta tai muista epäpuhtauksista ole käytön jälkeen tietoakaan. Tee tilaus nyt Netraudassa ja varmista omasi huippuhintaan!

Pyrolyysiuuni pysyy puhtaana ilman puhdistusaineita

Pyrolyyttinen puhdistus on erittäin tehokas tapa puhdistaa uuni vaivattomasti ilman puhdistusaineita. Uuni lämmitetään käytön jälkeen jopa 500 asteeseen, jolloin korkea lämpötila polttaa kaiken uunissa olevan lian ja rasvan. Jäljelle jää vain hieman tuhkaa, joka on helppo pyyhkiä pois puhdistusliinalla. Valikoimamme pitää sisällään hyvin erilaisia monitoimi- ja erillisuuneja pyrolyysitoiminnolla. Kalusteeseen asennettavien uunien lisäksi tarjolla on lattialiesiä, joissa on integroitu uuni. Uunin kapasiteetti, ominaisuudet ja lisätoiminnot vaihtelevat mallin ja valmistajan mukaan. Automaattireseptien lisäksi johtavien merkkien uunimalleista löytyy mm. elektroninen ohjaus, integroitu paistomittari ja pehmeästi sulkeutuva luukku. Suosittuja toimintoja ovat myös grillivastus, tuuletin, kiertoilmavastus, lapsilukko ja sormenjälkiä estävä pinnoite. Parhaimmillaan uunissa voi olla jopa 20 automaattiohjelmaa, jotka tuovat helpoutta ruoanlaittoon. Kun kaikkeen tähän yhdistetään vielä huippuluokan design, kokkaus onnistuu melkein leikiten. Selaile nyt tuotteita ja tilaa oma suosikkiuunisi edullisesti vielä tänään!

Tilaa itsepuhdistava pyrolyysiuuni edulliseen hintaan netistä

Yksi pyrolyysiuunin suuria etuja on, ettei sen puhdistukseen tarvita lainkaan voimakkaita puhdistusaineita. Jos sinä tai joku perheestäsi reagoi herkästi kemikaaleihin, pyrolyysipuhdistus on mainio valinta. Myös kiireisille käyttäjille pyrolyysitoiminnolla varustettu uuni on kannattava hankinta, sillä aikaa vievä rasvan jynssääminen jää tämän uunin kanssa historiaan. Optisesti pyrolyysiuunit eivät eroa paljoakaan tavallisista uunimalleista. Kaikissa valikoimamme uuneissa on ajaton ja tyylikäs design, joka sulautuu helposti mihin tahansa keittiöön ja sisustukseen. On itsestäsi kiinni, valitsetko kotiisi mieluummin mustan, valkoisen tai hopean värisen laitteen. Onko sopiva malli jo löytynyt? Kattavan valikoiman lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.