Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Kaasuliesitasot

1-48 / 61

61 tuotetta

1-48 / 61

61 tuotetta

Kaasuliesitasot

Kaasuliesitaso tuo helppoutta ja nopeutta ruoanlaittoon. Ravintolakeittiöissä kaasuliedet ovat olleet jo pitkään yleinen näky, mutta yhä useammin kaasulla toimiva hella valitaan kokkiohjelmien inspiroimana myös omaan kotiin. Valikoimamme pitää sisällään johtavien nimien kaasuliesiä aina mökille sopivasta pikkuliedestä luksusluokan liesitasoihin, joissa on runsaasti lisätoimintoja. Vertaile nyt tuotteita ja tee tilaus huippuhintaan vielä tänään!

Kaasuliesitaso tuo kotikeittiöön ravintolan tuntua

Suomessa kaasuliesi on tuttu näky etenkin vanhoissa taloissa, jotka on liitetty maakaasuverkkoon tai sähköttömillä mökeillä. Viime vuosina kaasuliedet ovat saaneet huomiota mm. Masterchef-tyyppisten kokkiohjelmien ja valloillaan olevan ruokabuumin myötä. Ammattilaiset arvostavat kaasuliedessä etenkin sen nopeutta ja tarkkuutta. Sen lisäksi kaasulla toimiva liesi ja uuni säästävät sähköä tehden niistä myös taloudellisen vaihtoehdon. Valikoimastamme löydät sopivan ratkaisun niin moderniin kaupunkikotiin kuin loma-asunnolle. Näppärän kokoiset yhdellä, kahdella tai kolmella polttimolla varustetut kaasuliesitasot sopivat hyvin esimerkiksi mökille, loma-asuntoon tai lisäkeittimeksi. Kalusteisiin integroitavat mallit puolestaan ovat hyvä valinta kaupunkikotiin. Keittiön koosta ja ja omista tarpeistasi riippuen voit valita pienemmän tai isomman liesitason kahdella, neljällä tai parhaimmillaan jopa viidellä kaasupolttimolla. Valinnanvaraa lisäävät myös tyylikkäät design-tuotteet, joissa kaasupolttimot on sijoitettu yhteen riviin perinteisen neliömuodon sijaan. Valitse nyt omasi ja laita kattilat kiehumaan!

Tilaa ensiluokkaiset kaasuliesitasot todella edulliseen hintaan

Uuden sukupolven kaasuliesitasoissa on paljon fiksuja ominaisuuksia, jotka lisäävät niiden turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Liekinvarmistin takaa, että kaasunsyöttö loppuu välittömästi, jos liekki jostain syystä sammuu. Integroidun sähköisen sytytyksen ansiosta tulitikkuja tai muita erillisiä sytyttimiä ei useimmissa malleissa enää tarvita. Jos kyseessä on sähkötön käyttökohde, kuten mökki tai lomapaikka, samaa liesitasoa voidaan toki käyttää myös perinteiseen tyyliin. Etsitkö todella näyttävää ratkaisua? i-Cooking liesisarja tarjoaa täysin uudenlaisen lähestymistavan työpinnan rakentamiseen. Innovatiivisen tuotesarjan liesitasoissa keittoalueet sijoitetaan suoraan keittiötasoon, jolloin syntyy optisesti moderni ja siisti kokonaisuus. Persoonallisuutta lisäävät myös ajattomat värit, kuten teräs ja musta. Tilaa nyt oma kaasuliesitasosi Netraudan kattavasta valikoimasta ja säästä!

Katsotuimmat tuotteet (10)

-20%
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
Kaasuliesitaso Schlosser THG3151, 30cm, eri värejä
210,00  169,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.