Pienet pesualtaat

1-48 / 129

129 tuotetta

1-48 / 129

129 tuotetta

Pienet pesualtaat

Pieni pesuallas sopii myös ahtaisiin wc- ja kylpyhuonetiloihin. Erityisesti wc-tilat voivat olla haastavia remonttikohteita pienen kokonsa vuoksi, mutta sopivalla pesualtaalla tilaa jää muuhunkin. Pesualtaista löytyy esimerkiksi kulmaan asennettavia malleja, jotka vievät erittäin vähän tilaa. Valitse sopivan kokoinen ja ominaisuuksiltaan mieleinen pieni wc-lavuaari Netraudan valikoimasta, josta löydät tunnettujen valmistajien laadukkaat ja tyylikkäät altaat.

Pieni pesuallas on pieni kooltaan, ei ominaisuuksiltaan

Wc-tilat ovat usein haastavia muodoltaan ja kooltaan, varsinkin jos kyseessä on remonttikohde. Pienten pesualtaiden valikoimasta löytyy useita erilaisia altaita, niin malliltaan kuin muiltakin ominaisuuksiltaan. Valikoimasta löytyy perinteisiä upotettavia altaita, tason alta kiinnitettäviä altaita, kulmaan ja seinään kiinnitettäviä altaita, tason päälle asennettavia malja-altaita, tai esimerkiksi erityisen syviä altaita, joiden avulla voit varmistaa ergonomisemman pesuasennon. Malleista löytyy kaarevia, geometrisia ja epäsymmetrisiä muotoja. Materiaalien valikoimassa on perinteisten keraamisten ja posliinisten lisäksi muun muassa komposiittikivimassaisia ja teräksisiä altaita.

Pieni WC-lavuaari ja tarvikkeet kätevästi netistä

Pesualtaan valinnassa kannattaa miettiä tilan optimaalista hyödyntämistä – altaissa on esimerkiksi vasemmalle tai oikealle asennettavia malleja. Eräissä malleissa voi olla korotettu takaosa, joka suojaa wc-tilan seinää pienestä altaasta roiskuvalta vedeltä. Erityisesti seinään kiinnitettävissä malleissa voi olla pieni tila oheistarvikkeille, kuten saippualle, tai suurempi taso, jolla korvaat näppärästi erilliset pöydät tai hyllyt. Materiaalin, sopivan mallin ja tyylin lisäksi on hyvä huomioida myös altaiden tarvikkeet. Useissa malja-altaissa ja joissakin upotettavissa altaissa ei ole hanareikää tai ylivuotosuojaa. Varmista ennen tilausta, mitkä osat kuuluvat valitsemaasi pesualtaaseen, ja mitkä osat pitää tilata erikseen. Netraudasta tilaat edullisesti lähes kaiken wc- ja kylpyhuoneremonttiin tarvittavan kätevästi kotiin toimitettuna.

Myydyimmät tuotteet (10)

Malja-allas Interia Quadrado AR473, 960x440mm, betoni, eri värejä
-40%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
Malja-allas Interia Quadrado AR473, 960x440mm, betoni, eri värejä
999,00  599,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

-40%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
Malja-allas Interia Quadrado AR473, 960x440mm, betoni, eri värejä
999,00  599,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.