Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Korkeat WC-istuimet

  • 1

1-11 / 11

11 tuotetta

  • 1

1-11 / 11

11 tuotetta

Korkeat WC-istuimet

Toimivassa kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta ratkaisee. Niinkin pieni asia kuin vessanpöntön korkeus voi vaikuttaa huomattavasti vessan käyttömukavuuteen. Korkea wc-istuin on ideaali ratkaisu pitkäkasvuisille henkilöille tai heille, jotka arvostavat reilumman istuinkorkeuden mukavuutta. Tutustu nyt Neutraudan monipuoliseen valikoimaan ja tilaa johtavien valmistajien korotettu wc-istuin huippuhintaan!

Korkea wc-istuin lisää vessan käyttömukavuutta

Vessanpönttö kuuluu kylpyhuoneen tärkeimpiin kalusteisiin. Uudenaikaisissa wc-istuimissa on huomoitiu entistä paremmin erilaisten käyttäjien yksilölliset tarpeet. Useat johtavat valmistajat ovat lisänneet mallistoihinsa tavallista korkeampia wc-istuimia, joissa istumakorkeus on 460 mm. Wc-istuin korotettu malli voi lisätä vessan käyttömukavuutta mm. pitkille ja iäkkäille henkilöille. Toki korkeamman pöntön valinta voi olla myös makuasia. Valikoimamme pitää sisällään useiden tunnettujen merkkien korotettuja wc-istuimia. Laadukas saniteettiposliini on kestävä ja hygieeninen käytössä. Sen lisäksi kaikissa pöntöissä on ajaton ja tyylikäs design, joka sulautuu hyvin erilaisiin kylpyhuoneisiin. Mallista riippuen wc-istuin voidaan varustaa halutessa myös kyynärtuilla tai Soft Close -istuinkannella.

Tilaa korkeat wc-istuimet ja muut kylpyhuonetuotteet edullisesti Netraudasta

Miten wc-istuin korkea asennetaan? Korkean pöntön asennus onnistuu mallista riippuen joko ruuveilla tai liimakiinnityksellä. Liimakiinnitykseen ei tarvita yleensä muuta kuin silikonipuristin, lyijykynä ja vatupassi. Asennuspaikka puhdistetaan ja asennuskohta merkitään kynällä. Tässä kohtaa on tärkeää tarkistaa, että pönttö on todellakin suorassa. Lopuksi wc-istuin kiinnitetään istuinliimalla: upouusi korotettu wc-istuin on paikallaan! Osassa malleja suositellaan myös kiinnitystä ruuveilla sekä silikonilla. Parasta onkin lukea tuotekohtaiset tiedot huolellisesti ja ladata valmistajan asennusohje tuotteen kohdalta. Näin voit varmistaa, että uusi vessa toimii moitteettomasti ja siitä on iloa vielä usean vuoden ajan. Netrauta tarjoaa erilaiset mallit kätevällä toimituksella, usein ilman erillistä kuljetusmaksua. Selaa nyt tuotteita ja tilaa oma suosikkisi edullisesti vielä tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.