1-48 / 471

471 tuotetta

1-48 / 471

471 tuotetta

Jalkalistat

Jalkalistoilla voit vaikuttaa helposti huoneen ja koko kodin ilmeeseen. Onko kotisi moderni ja trendikäs kivitalo, vai asutko vanhassa puutalossa? Pidätkö enemmän näyttävistä ja korkeista vai yksinkertaisemmista ja pelkistetyistä jalkalistoista? Valitse kotiisi ja sisustustyyliisi täydellisesti sopivat jalkalistat Netraudan valikoimasta. Ostat tuotteet kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Tutustu valikoimaamme tuota pikaa ja viimeistele kotisi ilme tyylikkäillä jalkalistoilla!

Laadukkaat jalkalistat jokaiseen kotiin

Huippuluokan valikoimastamme löydät juuri sinun kotiisi täydellisesti sopivat jalkalistat materiaalista ja väristä riippumatta. Valikoimassamme on tarjolla niin uuteen kuin vanhaankin taloon sopivia jalkalistoja. Löydät esimerkiksi puisia listoja, kuten mänty-, kirsikka- ja tammilistoja, MDF-listoja, teräslistoja ja alumiinilistoja. Jos pidät enemmän korkeista ja näyttävistä listoista, löydät meiltä useita tyylikkäitä vaihtoehtoja. Jos taas etsit mahdollisimman huomaamattomia ja yksinkertaisia jalkalistoja, olemme varanneet valikoimaamme sinulle useita hyviä pelkistettyjä vaihtoehtoja. Löydät meiltä myös eri tavoin kiinnitettäviä jalkalistoja, kuten tarroilla tai nauloilla kiinnitettäviä listoja. Meillä on myös erilaisille lattiamateriaaleille sopivia jalkalistoja, joten löydät varmasti valikoimasta juuri sinun kotiisi täydelliset listat. Jalkalistoilla viimeistelet helposti kotisi ilmeen, joten kiiruhda ostoksille tuota pikaa, ja hanki kotiisi tyylikkäät jalkalistat jo tänään!

Valikoimastamme huippumateriaaleista valmistetut jalkalistat

Voit valita kotiisi esimerkiksi perinteiset puusta valmistetut jalkalistat tai modernimmat MDF-, alumiini- tai teräslistat juuri oman makusi mukaan. Jalkalistoja valitessa on hyvä ottaa huomioon lattian materiaali, eli onko lattia esimerkiksi laattaa, parkettia vai laminaattia, sekä tietenkin lattian väri. Kannattaa myös huomioida, millaista kestävyyttä jalkalistoilta vaaditaan kodin eri tiloissa, sillä oikein valitut listat kestävät pitkään ja säilyttävät kauniin ulkonäkönsä vuodesta toiseen. Valikoimastamme löydät lukuisia hyviä vaihtoehtoja kotiisi, joten tutustu valikoimaamme pika pikaa. Meiltä löydät jalkalistojen lisäksi myös tyylikkäät kattolistat. Ovatko mattosi jo vanhoja ja kauhtuneita? Tilaa meiltä nyt kotiisi myös upeat ja laadukkaat matot huoneeseen kuin huoneeseen. Viimeistele kotisi ilme kerralla kuntoon!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.