Polttava WC

1-13 / 13

13 tuotetta

1-13 / 13

13 tuotetta

Polttava WC

Polttava wc soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joihin ei voida tai haluta asentaa viemäröintiä. Mökkien ja loma-asuntojen lisäksi mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi työmaat. Polttavassa kuivakäymälässä jäte poltetaan tuhkaksi korkeassa lämpötilassa tehden siitä sekä ympäristöystävällisen että helppohoitoisen ratkaisun. Netraudasta voit tilata innovatiiviset, sähköllä tai kaasulla toimivat käymälät vaivattomasti. Selaile nyt tuotteita ja tilaa itsellesi sopivin ratkaisu huippuhintaan!

Polttava wc - ekologinen ja kustannustehokas ratkaisu mökille tai loma-asuntoon

Tavallisten kuivakäymälöiden suurin haaste on käymäläjäte. Kesäisin kompostikäymälöistä syntyvä käymäläjäte saattaa vetää puoleensa kärpäsiä ja aiheuttaa ikäviä hajuja. Talvella puolestaan biologiset käymälät on yleensä suojattava jäätymiseltä. Usein tarvitaan myös jätteen jälkikäsittelyä ja jälkikompostointia. Polttavassa wc:ssä kaikki edellä mainitut ongelmat kierretään polttamalla biologinen jäte steriiliksi tuhkaksi. Prosessi on täysin turvallinen, sillä palamisessa syntyvät kaasut johdetaan ulos oman poistoputken kautta. Lopputuloksena syntyy vain pieni määrä tuhkaa, joka on bakteeritonta ja sopii lannoitteeksi sellaisenaan. Helpon asennuksen lisäksi polttava wc ei tarvitse erillistä lupaa, liitäntää tai viemäröintiä. Sen lisäksi käymälä mahtuu hyvin pienempäänkin tilaan. Kyseessä on siis ideaali wc-ratkaisu kaikkiin kohteisiin, joissa käytössä oleva tila on ennestään rajallinen ja vesivessan rakentaminen on mahdotonta tai hankalaa. Valikoimastamme löydät johtavien valmistajien polttavat kuivakäymälät todella kilpailukykyiseen hintaan. Tee tilaus netissä vielä tänään!

Osta polttava kuivakäymälä Netraudan suuresta valikoimasta

Onko paras mökki wc polttava? Jos valintakriteeriksi otetaan helppous, polttava kuivakäymälä voittaa muut biologiset käymäläratkaisut mennen tullen. Nelihenkisen perheen käytössä tuhkaa muodostuu polttavassa wc:ssä viikon aikana vain noin kupillisen verran. Näin ollen käymäläjätteiden aikaa vievä kuljettaminen, erottelu ja kompostointi jäävät historiaan. Valikoimamme pitää sisällään sekä sähköllä että kaasulla toimivia polttavia kuivakäymälöitä. Kaasutoiminen käymälä on erinomainen valinta paikkoihin, joissa verkkovirtaa ei ole saatavilla. Yhteistä kaikille wc-malleille on niiden helppous. Polttava käymälä ei vaadi toimiakseen kuivikkeita, kemikaaleja tai suuria säiliöitä. Sisäänrakennettu turvajärjestelmä pitää myös huolen siitä, ettei vessa voi ylikuumentua tai aiheuttaa vaaraa. Oletko vakuuttunut polttavan wc:n eduista? Tilaa nyt omasi ja hyödy Netraudan houkuttelevista hinnoista!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16