Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Niveltikkaat

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Niveltikkaat

Niveltikkaat ovat kuin keittiömestarin yleiskone tai retkeilijän linkkari: mahtavan monikäyttöinen supertuote. Pienillä taivutuksilla ne työskentelevät nurkumatta kohteessa kuin kohteessa. Niveltikkaiden hyötyihin kuuluu myös se, että ne saa taitettua kasaan varsin pieneen tilaan, eikä paketin kokonaispainokaan ole paha. Missä tikkaita tarvitaan, siellä niveltikkaat ovat kuin kotonaan. Netraudasta tilaat vaivattomasti taipuisilla nivelillä varustetut alumiiniset tikkaat, joiden käyttömahdollisuudet eivät ihan heti lopu kesken. Lisäksi tarjoamme sinulle joustavat maksuvaihtoehdot ja nopeat toimitukset. Käy peremmälle ja tee hyviä ostoksia!

Supermonikäyttöiset niveltikkaat

Niveltikkaat nojaavat suorina seinää vasten tai kiertävät muotoon taivutettuina kulman. Taita tikas A-muotoon ja saat kätevän työskentelytilan, joka on samalla vakaa ja turvallinen. Minne sinun täytyykin päästä kiipeämään, niveltikkaiden avulla se onnistuu. Tikkaita tarvitaan paitsi rakentaessa ja remontoidessa, myös monissa arkipäiväisissä kodin kunnostamisen tehtävissä. Kun sinulla on apunasi tukevat tikkaat, saat vaihdettua verhot ja lamput helposti. Niveltikkaiden luistamattomilla puolilla kiipeät turvallisesti ylös ja alas, lattioita naarmuttamatta. Tämän mahtavan tuotteen saat nyt edullisesti Netraudasta!

Niveltikkaat helposti netistä

Jos päätät hankkia itsellesi vain yhdet tikkaat, niveltikas on harkinnanarvoinen vaihtoehto monikäyttöisyytensä vuoksi. Nämä toimivat niin suorina nojatikkaina kuin vapaasti seisovina A-tikkainakin. Kun asennat taipuvan osan nojatikkaiden jatkeeksi seinää vasten, saat näppärän laskupaikan työvälineitä varten. Tikkaiden tilaaminen netistä on vaivatonta, kun tulet meille Netrautaan. Saat samalla kertaa ja nopeasti toimitettuna myös rakennustöissä tarvittavat työvälineet. Hommat sujuvat ja remontti etenee, kun käytössä on tarkoituksenmukaiset työvälineet, joiden laatuun voi luottaa.

Tilaa niveltikkaat Netraudasta

Hankkimalla niveltikkaat Netraudasta, saat yhdellä kertaa monta tikasratkaisua. Ota kokoontaittuvat tikkaat mukaasi, kun suuntaat talkoisiin tai muuttoavuksi. Tilaa omasi jo tänään! Voit valita sinulle sopivan maksutavan useista vaihtoehdoista. Kunnollisten, tukevien tikkaiden avulla moni kodin huoltotyö sujuu aiempaa helpommin. Olisiko nyt katon kunnostuksen aika? Tutustu kattolistoihin ja valitse oman kotisi tunnelmaan sopiva vaihtoehto. Aina edullisesti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.