Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Pensasleikkurit

Pensasleikkuri on innokkaan puutarhurin salainen ase. Sen avulla harvennat pihan pensaat, siistit ja leikkaat pensasaidat tai katkaiset pienemmät puiden oksat käden käänteessä. Valikoimassamme on johtavien kansainvälisten merkkien sähkökäyttöisiä leikkureita, akkupensasleikkureita sekä polttomoottoripensasleikkureita. Valikoimaa täydentävät korkeiden oksien leikkaamiseen soveltuvat pensasleikkurit teleskooppivarrella ja monipuoliset puutarhatyökalut.

1-48 / 123

123 tuotetta

1-48 / 123

123 tuotetta

Pensasleikkurit

Etsitkö vielä sopivaa pensasleikkuria? Tutustu kattavaan artikkeliimme Pensasleikkurin valinta - Akku, bensiini vai sähkökäyttöinen?, josta löydät vinkkejä ja suosituksia pensasleikkurin hankintaan.

Mikä on hyvä pensasleikkuri?

Hyvä pensasleikkuri riippuu tarpeistasi ja budjetistasi. Jos etsit kevyttä ja helppokäyttöistä pensasleikkuria, voit harkita akkukäyttöistä pensasleikkuria. Jos taas haluat tehokkaamman leikkurin ja sinulla on suurempi budjetti, voit harkita bensiinikäyttöistä pensasleikkuria. Joitakin suosittuja pensasleikkureita ovat esimerkiksi Bosch, AL-KO, Stiga ja Gardena.

Kannattaako hankkia edullinen vai kalliimpi pensasleikkuri?

Edullisemmat pensasleikkurit voivat olla hyvä valinta kevyempään käyttöön ja pienemmille pihoille. Yleisesti ottaen kalliimpi pensasleikkuri voi olla kannattavampi sijoitus, koska siinä on todennäköisesti laadukkaammat materiaalit ja se kestää pidempään käyttöä. Laadukkaat materiaalit takaavat, että pensasleikkuri ei ruostu tai kulu niin helposti kuin halvempi vaihtoehto, ja siten sen käyttöikä on pidempi. Lisäksi kalliimmat pensasleikkurit usein tarjoavat parempia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka helpottavat leikkaamista ja tekevät siitä tarkempaa. Jos siis haluat varmistaa, että pensasleikkurisi kestää pitkään ja toimii luotettavasti, kannattaa harkita kalliimpaa vaihtoehtoa. Laadukkaampi pensasleikkuri voi olla hieman kalliimpi, mutta se säästää rahaa pitkällä aikavälillä, sillä sinun ei tarvitse korvata sitä niin usein. Lisäksi laadukkaampi pensasleikkuri voi säästää aikaa ja vaivaa puutarhanhoidossa, koska sen avulla on helpompi leikata pensaita tarkasti ja tehokkaasti.

Miten pensasleikkuria käytetään turvallisesti?

Pensasleikkuri on tehokas työkalu, joka vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta käytössä. Seuraavat vinkit auttavat käyttämään pensasleikkuria turvallisesti:

  • Varaudu asianmukaisilla suojalaseilla, kuulonsuojaimilla ja käsineillä ennen pensasleikkurin käyttöä.
  • Tarkista, että pensasleikkuri on ehjä ja toimii moitteettomasti ennen käyttöä.
  • Asenna pensasleikkuriin oikean tyyppinen terä leikattavan kasvin mukaan.
  • Pidä pensasleikkuri aina kaukana kehostasi ja muista, että terä on erittäin terävä.
  • Leikkaa pensaita aina alhaalta ylöspäin, jotta estät terän jäämisen kiinni oksien väliin.
  • Leikkaa pensaat aina hitaasti ja tasaisesti. Varmista, että olet tukevassa asennossa ja että pensasleikkurin kahva on tukevasti otteessasi.
  • Sammuta pensasleikkuri heti, jos huomaat jotain epätavallista tai jos terä jää jumiin.
  • Huolla pensasleikkuria säännöllisesti ja säilytä sitä turvallisessa paikassa käytön jälkeen.

Seuraamalla näitä ohjeita pensasleikkurin käyttö on turvallista ja tehokasta.

Mitä huoltoa pensasleikkuri vaatii?

Pensasleikkurin huoltoon kuuluu terän teroitus ja puhdistus käytön jälkeen. Lisäksi kannattaa tarkistaa ilmansuodattimen kunto, vaihtaa tarvittaessa öljyt ja tarkistaa sytytystulpan kunto. Huollon tarve riippuu kuitenkin pensasleikkurin mallista ja käyttötiheydestä, joten valmistajan ohjeita kannattaa noudattaa.

Tehokas pensasleikkuri joka paikkaan ja tilanteeseen

Suositko perinteistä suomalaista pihaa tai barokkipuutarhan symmetrisiä muotoja? Riippumatta siitä millainen piha on mieleesi, tarvitset sopivat työkalut ja koneet sen hoitamiseen. Pensasleikkurin avulla leikkaat muotoon niin näyttävät pensasaidat kuin pienet puut tai koristepensaat. Kevyen käsittelyn lisäksi ja suuren vääntömomentin ansiosta pihatyöt sujuvat laitteen avulla todella sutjakkaasti. Onko pihassasi paljon erilaisia puita ja pensaita, jotka kaipaavat siistimistä? Innovatiivinen monitoimityökalu on mainio valinta, jos käyttökohteita on useita. Monitoimityökalussa kaksi eri puutarhalaitetta yhdistyy nerokkaalla tavalla toimivaksi paketiksi. Vai onko haussa erityisen nopea ja tehokas laite suuremman pensasaidan leikkaamiseen? Siinä tapauksessa polttomoottorilla varustettu leikkuri tarjoaa juuri sopivasti tehoa. Pitkä terä yhdistettynä pyörivään kahvaan ja pehmeään käynnistysmekanismiin mahdollistavat nopean ja siistin leikkuun ja taatusti silmää miellyttävän lopputuloksen.

Tilaa pensasleikkurit erilaisiin pihatöihin Netraudan valikoimasta

Pensasaidan kasvattaminen ja hoitaminen on oma taitolajinsa, joka onnistuu parhaiten satsaamalla huolellisiin ja säännöllisiin leikkauksiin heti aidan istuttamisesta alkaen. Perinteisesti sanotaan, että hyvä aika pensasaidan leikkaamiseen on hieman juhannuksen jälkeen. Tietyt nopeasti kasvavat pensasaidat kannattaa myös leikata ennen juhannusta. Ensin leikataan pensasaidan päällinen, jonka jälkeen siirrytään sivujen siistimiseen. Työtä helpottaa viritetty ohjuslanka, joka varmistaa suoran ja kauniin lopputuloksen. Itse muotoonleikkaus onnistuu parhaiten pensasleikkurilla, joka kannattaa valita omien mieltymysten ja käyttötarkoituksen mukaan.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.