Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Pakkasenkestävät laatat

Pakkasenkestävillä laatoilla voidaan toteuttaa kodin tyyliin sopiva ulkotilojen laatoitus. Huomioi laatan liukastumisenestoluokitus käyttötarkoituksen mukaan ja hanki asennustyössä käytettävät kiinnitysaineet ja laastit pakkasenkestävinä. Näin toteutat kestävän ulkolaatoituksen Suomen vaihtuviin sääoloihin!

1-48 / 1422

1422 tuotetta

1-48 / 1422

1422 tuotetta

Pakkasenkestävät laatat

Laatan pakkasenkesto on tärkeä ominaisuus valittaessa sopivaa laattaa ulkotiloihin Suomessa. Pakkasenkestävä laatta ei hajoa kylmissäkään olosuhteissa vaan säilyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Netraudan verkkokaupassa pakkasenkestävät laatat on koottu kätevästi omaksi kategoriakseen, mikä helpottaa huomattavasti sopivan laattamateriaalin löytämistä. Tilaa myös pakkasenkestävien laattojen asennustarvikkeet Netraudan verkkokaupasta helposti samalta istumalta!

Laatat ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön tarkoitetuissa laatoissa tärkeintä on ulkonäön lisäksi hyvä säänkestävyys. Netraudan valikoimissa onkin tarjolla runsas valikoima ulkokäyttöön soveltuvia laattoja, joten laatoituksen tyylikkyydestä ja persoonallisuudesta ei tarvitse tinkiä, vaikka laatoitus tulisikin ulkotiloihin. Suomen olosuhteissa varsinkin laatoituksen pakkasenkestävyys on tärkeää, sillä muuhun käyttöön tarkoitetut laatat eivät välttämättä talviamme kestä. Pakkasenkestävä laatta on riittävän kova ja tiivis, jolloin vesi ei pääse laatan huokosiin eikä näin ollen jäätyessään ja laajetessaan murra laattaa.

Pakkasenkestävät laatat terassille ja parvekkeelle

Pakkasenkestävistä laatoista löytyy vaihtoehtoja sekä seiniin että lattiapinnoille. Usein pakkasenkestävät laatat sopivat ulkotilojen lisäksi myös sisätiloissa käytettäviksi, jolloin kodin sisätilojen tunnelmaa on helppo jatkaa myös ulkona käyttämällä samanlaista laattaa esimerkiksi saunatiloissa ja ulkoterassin lattiassa. Kaunis laatoitus viimeistelee niin parvekkeen kuin ulkoportaidenkin ilmeen. Valittaessa laattaa lattiakäyttöön on hyvä tarkistaa, että laatta ei ole märkänä liukas. Netraudan laajasta valikoimasta löydät ulkokäyttöön soveltuvat pakkasenkestävät laatat lukuisissa eri muodoissa ja väreissä. Yksiväristen laattojen lisäksi tarjolla on kauniita kuviolaattoja. Tutustu jo tänään ja tilaa säänkestävät laatat Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.