Palapeilit

Kirkas peililasi on kaunis ja tarpeellinen sisustuselementti, joka tarvitaan jokaiseen asuntoon. Perinteisten kehyksellisten tai kehyksettömien peilien asemesta voit kiinnittää seinällesi peililaattoja, joista muodostuu hauskan ja eläväisen näköinen peilipinta. Palapeilit kiinnitetään joko kestävillä tarroilla tai naulattavilla peilikiinnittimillä. Helppoa ja nopeaa, sillä porakonetta ei tällä kertaa tarvita. Kun haluat sisustaa peileillä, tule Netrautaan tekemään edullisia hankintoja!

Palapeilit eteiseen ja pukeutumistiloihin

Peilejä tarvitaan kotona monessa huoneessa. Perheen teinit haluavat peilailla outfit of the day -valintojaan omassa rauhassaan ja eteisen peiliin tulee aina vilkaistua ulos lähtiessä. Peileillä voi lisätä tilan tuntua ja luoda ilmavuutta vaikkapa kapeisiin käytävätiloihin. Meillä Netraudassa on sadoittain suomalaiseen makuun sopivia ideoita! Palapeilit ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan, eivätkä syyttä. Pakkauksessa on joko neljä tai kuusi peilipalaa. Palat on helppo asentaa ja niistä voi muodostaa monenlaisia kokonaisuuksia. Pienet ja isot sisustussuunnitelmat alkavat toteutua, kun tulet Netrautaan!

Palapeilit ja muut sisustustuotteet edullisesti

Netraudassa on valtava valikoima ideoita ja tuotteita kodin sisustukseen. Peilit ovat paitsi tarpeellisia esineitä, myös sisustuksen kannalta hyödyllisiä hankintoja. Eteinen uudistuu ilmeikkääksi, kun kiinnität seinille kauniisti hiotut palapeilit. Meillä on aina edullinen hintataso, joten ostoksille on mukava tulla. Näet kaikki tärkeät tuotetiedot yhdellä vilkaisulla nettisivultamme ja pääset tarkastelemaan tuotteitamme laadukkaista valokuvista. Sisustaminen on helppo tapa piristää ja ilahduttaa. Netraudasta löydät paljon lahjoiksi sopivia vaihtoehtoja. Surffaa nyt sisustaminen-sivustollemme ja tee upeita löytöjä! Emme peri lainkaan toimituskuluja, kun tilauksesi loppusumma on riittävän suuri.

Tilaa palapeilit kätevästi netistä

Netraudasta löydät aina vinkkejä ja tarjouksia, joiden avulla kodin sisustuksen saa päivitettyä ilman suurta budjettia. Varmasti laadukkaat tuotteet ja nopeat tilaukset ovat nekin kannattavia syitä tulla ostoksille Netrautaan. Helppokäyttöiseltä verkkosivultamme valitset sinun kotiisi sopivat palapeilit. Maksat vaivattomasti verkkopankissa tai luottokortilla. Katso vielä Netraudan toimitusehdot ja laita tilauksesi tulemaan. Lähetämme sähköpostiisi vahvistusviestin, josta voit tarkistaa, että kaikki on ok. Meillä Netraudassa on aina houkuttelevia tarjouksia sisustajalle ja rakentajalle. Tervetuloa toistekin!

Ei valintaan sopivia tuotteita.