Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

WC-kalusteet pieneen tilaan

Pienen vessan kalusteiden valinnalla voi vaikuttaa tilan käytettävyyteen ja tyyliin. Pikkuvessan kalusteiden tulee olla käytännöllisiä, mutta samalla kompakteja pieneen tilaan. Valikoimastamme löydät pienet alle 600 mm leveät kylpyhuoneryhmät, allaskaapit ja peilikaapit.

1-48 / 1378

1378 tuotetta

1-48 / 1378

1378 tuotetta

WC-kalusteet pieneen tilaan

Pieni vessa on usein haastava sisustettava, sillä tila on rajallinen. Pienen vessan sisustuksessa ja kalusteiden valinnassa tulee huomioida tilan tehokas käyttö, käytännöllisyys ja tyylikkyys. Yksi tärkeimmistä kalusteista on allas ja kaappi, joka tarjoaa säilytystilaa tarvikkeille kuten wc-paperille, saippualle ja pyyhkeille. Pieni allas ja kaappi ovat hyvä valinta, sillä ne eivät vie paljoa tilaa. Kaapin voi yhdistää allasalueeseen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, mikä tekee tilasta käytännöllisen ja tyylikkään.

Säilytysratkaisut pikkuvessaan - Hyödynnä seinätila ja luo tilaa säilytykselle

Säilytysratkaisut ovat tärkeitä pienen vessan sisustuksessa. Seinätila kannattaa hyödyntää koukuilla, hyllyillä ja koreilla, joihin voi säilyttää pyyhkeitä ja tarvikkeita. Näin tila pysyy siistinä ja käyttö on helppoa. Peili on tärkeä osa vessan sisustusta. Peili lisää tilan tuntua, sillä se heijastaa valoa ja luo illuusion suuremmasta tilasta. Peilin avulla voi myös yhdistää säilytysratkaisuja, kuten peilikaapin avulla.

Värien käyttö - Miten luoda avaramman näköinen tila värejä käyttämällä?

Kalusteiden valinnassa tulee huomioida tilan koko, tyyli ja käyttötarkoitus. WC-istuin, suihku, allas ja kaappi ovat tärkeimmät kalusteet, joita kannattaa valita huolella. Kalusteiden tulee olla kompakteja ja käytännöllisiä, mutta samalla tyylikkäitä.

Pienen vessan sisustus ja kalusteiden valinta voivat olla haastavia, mutta huolellisella suunnittelulla ja oikeilla ratkaisuilla pienenkin tilan voi sisustaa kauniiksi ja käytännölliseksi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.