Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Suihkuammeet

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Suihkuammeet

Suihkuamme on loistava ratkaisu silloin, kun haluat sekä ammeen että suihkun, mutta tilaa on kenties rajallisesti. Suihkuammeessa peseytyessä vesi ei roisku ympäriinsä vaan pysyy kätevästi ammeessa. Ja kun haluat ottaa kylvyn pitkän kaavan kautta, onnistuu suihkuammeessa sekin. Tilaa Netraudasta silmääsi miellyttävä ja kylpytottumuksiisi sopiva suihkuamme ja yhdistä se valitsemaasi suihkuun! Meiltä löydät kaiken kylpyhuoneen rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavan kätevästi samasta osoitteesta. Palvelemme ammattitaidolla niin kotinikkaroijia kuin ammatikseen rakentaviakin.

Suihkuamme yhdistää toiminnallisuuden ja arjen luksuksen

Suihkuammeessa onnistuvat niin arkinen peseytyminen kuin ajoittaiset hemmottelevat kylpyhetketkin. Ammeessa suihkutellessa kylpyhuoneen lattia säilyy mukavan puhtaana. Suihkuamme on myös kätevä ratkaisu perheen pienimpien pesuhetkiin. Ja kun on aika rentoutua kunnolla, voi ammeen täyttää vedellä ja pulahtaa lämpimään kylpyyn nautiskelemaan. Suihkuammeen ansiosta myös pienemmässä asunnossa voi päästä nauttimaan ammeen hyvistä puolista. Suihkuamme saattaakin toimia esimerkiksi suihkukaapin korvaajana.

Suihkuammeet joka lähtöön

Perinteisesti suihkuammeet ovat olleet suorakaiteen muotoisia, mutta nykyään markkinoilla on tarjolla myös muun mallisia ammeita, kuten esimerkiksi kauniin pyöreälinjaisia vaihtoehtoja. Myöskään ammeen asennustapa tuskin muodostuu ammetta valitessa ongelmaksi, sillä tarjolla on suoralle seinälle sopivien ammeiden lisäksi myös sekä nurkkaan asennettavia että upotettavia malleja. Suihkuammeiden yleisin materiaali on saniteettiakryyli. Netraudasta löydät ammevaihtoehtoja useilta eri valmistajilta. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja tilaa juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopiva suihkuamme vain muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.