Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Laude-elementit

1-48 / 67

67 tuotetta

1-48 / 67

67 tuotetta

Laude-elementit

Sauna on suomalaisille pyhä paikka. Vuosisatoja vanhat perinteet ovat kulkeneet kautta sukupolvien aina tähän päivään asti. Monta asiaa on varmasti muuttunut matkan varrella, mutta saunan henki on pysynyt samana. Tekniikan kehittyessä ja maailman muuttuessa on myös sauna seurannut aikaansa. Nykypäivän sauna on moderni, käytännöllinen ja muunneltavissa. Vanhat perinteet yhdistyvät nykyaikaiseen tekniikkaan mahdollistaen tehokkaammat kiukaat, käytännöllisemmät laude-elementit ja kestävämmät materiaalit.

Laude-elementit tekevät unelmiesi saunasta totta

Oletko suunnittelemassa saunaremonttia tai rakentamassa uutta saunaa? Saunan suunnittelussa on otettava huomioon muutakin kuin vain kiuas. Unelmasaunan suunnittelu alkaa materiaalien ja muotojen valitsemisesta. Erityistä huomiota on kiinnitettävä istumismukavuuteen, jotta saisit löylyhetkistä mahdollisimman nautinnollisia. Mieti minkälaiset laudetasot haluat. Laude-elementtien avulla saat toteutettua joko suoralla, L-muotoisella tai U-muotoisella ratkaisulla olevan saunan. Laude-elementtien valmistajat ovat ottaneet huomioon myös esteettisen puolen. Materiaalit on harkittu tarkkaan ja muodot suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Myös laudetasojen materiaalia tulee miettiä. Vaalea tervaleppä on saunakansan kestosuosikki, eikä syyttä! Tervaleppä on kaunis, hyvältä tuoksuva, pihkaamaton ja kestävä laudevalinta. Toisena materiaalina tulee mainita tumma lämpökäsitelty radiatamänty. Radiatamänty on tyylikäs ja laatutietoisen valinta. Lämpökäsittelyn ansiosta lauteet eivät tunnu polttavilta istuttaessa. Perinteisten puulajien lisäksi valittavanasi on muotoon puristettu, kerroksittain liimattu puuviilu. Tämä hieman erikoisempi laude-elementti on moderni, helppohoitoinen ja erittäin miellyttävä istua. Netrauta tarjoaa korkealaatuiset laude-elementit tunnetuilta valmistajilta, kuten Harvia ja Aarni.

Laude-elementit ovat enemmän kuin laudetasot

Viime vuosien aikana saunasisustus on kokenut renessanssin ja ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota hyvien löylyjen lisäksi myös saunan sisustukseen. Kauniit muodot ja tarkkaan valitut materiaalit yhdistettynä käytännölliseen ja vaivattomaan toteutukseen ovat saaneet myös valmistajat kehittämään tekniikoitaan. Valmistajien laude-elementit ovat tyylikkäitä, kestäviä ja helppohoitoisia. Saunan sisutuksen viimeistely luo aidon kotikylpylän tunnelman. Netraudan laude-elementeistä löydät myös etulaudat, laudepäädyt ja selkänojat. Saunavalot luovat taianomaisen tunnelman ja saunatuokion, joka puhdistaa kehoa ja mieltä. Saunatarvikkeet kruunaavat saunasi sisustuksen. Valikoimastamme löydät kiulusetit, lämpömittarit, laudeliinat ja kaiken, mitä tarvitset luomaan unohtumattoman ja perinteitä kunnioittavan saunakokemuksen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.