Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

1-48 / 134

134 tuotetta

1-48 / 134

134 tuotetta

Kylpyhuoneryhmät

Kylpyhuoneryhmät sisältävät yleensä esimerkiksi pesualtaan, allaskaapin ja peilin tai peilikaapin. Hankkimalla kylpyhuoneryhmän saat kylpyhuoneeseen kätevästi kerralla toisiinsa sopivat kalusteet. Yhtenäinen ilme tekee kylpyhuoneestasi tyylikkään, ja sitä ihastelevat taatusti kaikki. Netraudan kylpyhuoneryhmävalikoima sisältää runsaasti erilaisia kokoonpanoja ja eri sisustustyyliin sopivia vaihtoehtoja, jotka ostat kätevästi netistä kotiin kuljetettuina. Tule siis ostoksille pikaisesti ja hanki kotiisi laadukas ja tyylikäs kylpyhuoneryhmä!

Laadukkaat kylpyhuoneryhmät jokaiseen kotiin

Haaveiletko tyylikkäästä kylpyhuoneesta, jossa on toisiinsa täydellisesti sopivat kalusteet? Huippuvalikoimastamme löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivat kylpyhuoneryhmät, jotka saavat kylpyhuoneesi näyttämään upealta. Ostamalla kylpyhuoneryhmän saat kerralla esimerkiksi pesualtaan, allaskaapin tai -laatikoston, sekä peilikaapin. Joissakin tapauksissa ryhmään kuuluu myös hana. Säästät aikaasi, kun et joudu etsimään toisiinsa sopivia osia. Meiltä löydät kaikenkokoisiin, niin pieniin kuin suuriin kylpyhuoneisiin sopivat ryhmät sekä erilaisiin sisustustyyleihin täydellisesti sopivat kalusteet. Valikoimastamme löydät niin moderneja ja pelkistettyjä kylpyhuoneryhmiä kuin runsaasti yksityiskohtia sisältäviä ryhmiä. Haluatko allaskaappiin sileät ovet vai kuvioidut ovet? Entä pidätkö enemmän laatikoista kuin kaapeista? Laajasta valikoimastamme valitset vaivattomasti juuri sinulle mieleisen kylpyhuoneryhmän. Väri- ja materiaalivalikoimamme ovat myös laajat, joten löydät varmasti juuri oikeanlaiset kalusteet.

Valikoimamme kylpyhuoneryhmät on valmistettu laadukkaista materiaaleista

Millaista kylpyhuoneryhmää etsit? Löydät valikoimastamme lukuisiin erilaisiin sisustustyyleihin sopivat kylpyhuoneryhmät, asuitpa sitten modernissa kivitalossa tai vanhassa rintamamiestalossa. Kun etsit sopivaa juuri sinun kotiisi sopivaa ryhmää, mieti ensin kylpyhuoneen kokoa, jotta kylpyhuoneryhmä varmasti sopii sille varattuun paikkaan. Huomioi myös kylpyhuoneryhmien materiaalien laatu ja kestävyys. Jos allaskaappi sijaitsee suoraan suihkun vieressä ja vettä roiskitaan suoraan sen oviin, kannattaa valita vettä hyvin sietäviä materiaaleja, jotta kaluste ei mene pilalle. Meiltä löydät kylpyhuoneryhmien lisäksi myös monenlaiset tuiki tarpeelliset kylpyhuonetarvikkeet. Lisäksi löydät valikoimastamme upeat saunan lauteet. Kun tilaat kylpyhuoneryhmän meiltä, toimitamme sen kätevästi suoraan kotiisi, joten tutustu valikoimaamme, ja tilaa omasi pian!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Kylpyhuoneen kalustesarja, 3-osainen, eri kokoja ja värejä
-30%
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
Kylpyhuoneen kalustesarja, 3-osainen, eri kokoja ja värejä
356,99  alk. 249,80 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.