Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Massiivipuutasot

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Massiivipuutasot

Aito puu on elementti, joka jaksaa ihastuttaa vuosikymmenestä toiseen. Puun tuntu ja sen käyttömukavuus ovat täysin omaa luokkaansa. Massiivipuutasot ovat kauniita katsella, mutta myös erittäin kestäviä ja helppohoitoisia. Luo keittiöön, kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen aitoa tunnelmaa moderneilla massiivipuutasoilla, joissa koet jalopuun hienostuneisuuden. Tilaa meiltä nyt valmiit massiivipuusta valmistetut tasot kodin tiloihin – tämä ostos kestää käyttöä ja aikaa.

Massiivipuutasot tammesta, pyökistä ja muista jalopuista

Keittiön, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen ei tarvitse olla turhan arkinen paikka. Sinne voidaankin tuoda helposti miellyttävän lämmintä tunnelmaa kauniilla massiivipuutasoilla, joissa aistit aidon puun tunnun. Meiltä hankit massiivipuutasot useilla eri mitoituksilla kätevästi suoraan netistä. Tarjoamme useita upeita puulajeja, joiden sävytys sulautuu omaan keittiöösi pehmeästi. Haluatko vaalean tammitason tai punertavan pyökkitason? Tai ehkäpä haluat luoda tummaa pehmeyttä pähkinäpuulla, akaasialla tai kirsikalla? Oli mieltymyksesi mikä tahansa, meiltä tilaat näppärästi valmiit massiivipuulevyt erilaisiin käyttökohteisiin. Kylpyhuoneessa massiivipuutaso on täysin omaa luokkaansa tunnelman luojana. Kaunis sisustusidea on esimerkiksi posliininen allas, joka on osittain upotettu massiivipuiseen tasoon. Sinä päätät, miten ylellistä arkea haluat elää, ja jos pienet yksityiskohdat ovat sinulle tärkeitä, tiedät, että olet tullut oikeaan osoitteeseen. Meiltä saat nimittäin huipputuotteet aina edulliseen hintaan. Tarjoamme sinulle myös runsaasti erilaisia sisustusvinkkejä ja inspiraatiota arjen kaunistamiseen.

Massiivipuutasot luovat täysin uuden ilmeen kotiisi

Puu on sisustuselementtinä upean lämmin ja tyylikäs. Siksi keittiössä tai kodinhoitohuoneessa suoritetut askareet eivät tunnu enää tylsiltä, vaan elämään tulee muutama pieni nautinto lisää, kun voit viikata pyykit kauniille massiivipuutasolle tai pestä hampaat tumman puupinnan luodessa kontrastin valkoisten kylpyhuonekalusteiden kanssa. Lisää arkeesi ylellisyyttä, koska sinä ansaitset sen! Jos pidät sisustamisesta ja kaipaat uusia ideoita, käy tutustumassa myös muihin nettisivujemme kokonaisuuksiin. Sisustaminen- ja valaistus-osioistamme löydät hyödyllisiä vinkkejä ja edullisia tuotteita, joilla tuot lisää säihkettä arjen jokaiseen hetkeen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.