Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

1-48 / 123

123 tuotetta

1-48 / 123

123 tuotetta

Vesieristys

Laadukas vesieristys on ehdottoman tärkeä osa laadukasta rakentamista. Vesieristys pitää kosteuden pois sieltä, minne se ei kuulu. Netraudan valikoimasta löydät erittäin kattavan valikoiman vedeneristykseen tarkoitettuja materiaaleja kaikenlaisiin tarpeisiin. Tutustu verkkokauppaamme ja tilaa kaikki vedeneristykseen ja muuhun rakentamiseen liittyvät tuotteet nopeasti ja edullisesti!

Laadukas vedeneristys ehkäisee homeongelmia

Lähiaikoina on ollut paljon julkista keskustelua uusienkin rakennusten home- ja kosteusongelmista. Osassa ongelmarakennuksista syy saattaa piillä puutteellisissa tai huolimattomasti tehdyissä vesieristyksissä. Vedeneristys onkin kohta, jossa ei kannata oikaista. Laadukas vedeneristys erottaa kosteudelle altistuvat tilat rakenteista, joiden tulee pysyä kuivina. Tarjolla on tuotteita sekä sisä- että ulkotilojen vedeneristykseen. Netraudan monipuolisesta vedeneristystuotteiden valikoimasta löytyvät ratkaisut kaikkiin vedeneristämisen tilanteisiin!

Vesieristystä tarvitaan monenlaisissa kohteissa

Kodissa tyypillisiä vesieristystä kaipaavia tiloja ovat muun muassa kylpyhuoneet, saunat ja kodinhoitohuoneen pinnat. Lattioiden, seinien ja kattojen eristämiseen on omanlaisensa tuotteet. Märkätilojen lattioiden eristämiseen voi sopia esimerkiksi vedeneristysmassa. Kylpyhuoneen lattiassa voi käyttää vaihtoehtoisesti vedeneristyslevyjä, joiden avulla myös kylpyhuoneiden lattiankallistukset on helppo toteuttaa. Myös seinä-WC:n kosteudeneristämiseen on saatavilla käteviä täsmätuotteita. Vedeneristyksen pitävyyden viimeistelevät vahvikenauhat, jotka estävät eristyksen vuotamisen saumojen kohdalta. Vedeneristyksen läpivientiin suunnitellut tuotteet tekevät eristyksestä pitävän esimerkiksi lattiakaivon kohdalta. Vahvikenauhoissa on tarjolla myös erikoiskappaleita esimerkiksi kulmakohtiin. Tarvittaessa vedeneristyksen alle jäävän pinnan voi esikäsitellä tartuntapohjusteella ennen vedeneristyksen asentamista. Otathan ennen tilaamista selvää, millaiseen käyttöön ja millaiselle pinnalle valitsemasi vedeneristystuote on tarkoitettu. Kun sopiva tuote on löytynyt, onnistuu tilaaminen Netraudan verkkokaupasta muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.