Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Emaliammeet

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

Emaliammeet

Emaliamme on perinteinen valinta, joka on syystäkin pitänyt pintansa kestosuosikkina aikakaudesta toiseen. Emaliammeessa on emaloitu eli lasitettu pinta, joka suojaa ammetta muun muassa ruostumiselta. Netraudasta löydät kätevästi samasta paikasta kattavan valikoiman erilaisia emaliammeita, joista jokainen voi valita suosikkinsa. Kun valinta on tehty, käy tilaaminen verkkokaupastamme nopeasti ja edullisesti. Netrauta palvelee aina edulliseen hintaan niin omatoimisia remontoijia kuin ammatikseen rakentaviakin!

Emalipinnan hyvät ominaisuudet

Emalipinnoitetuissa ammeissa on useita hyviä käyttöominaisuuksia. Pinnoitteesta ei irtoa mitään ainesosia ja se sopii hyvin kylpylämpötilassa käytettäväksi. Emali on myös hygieeninen valinta ja varsin helppo pitää puhtaana. Emalipinta ei kuitenkaan kestä kovia iskuja ja emaliammeen puhdistuksessa kannattaakin suosia välineitä ja työtapoja, jotka eivät altista ammetta kovalle hankaamiselle. Jos emalipintaan kuitenkin ajan saatossa tulee naarmu, voi sen yleensä paikata tehtävään suunnitelluilla tuotteilla.

Emaliammeissa on valinnanvaraa

Netraudan verkkokaupasta löydät sopivan emaliammeen joka tilaan ja tarpeeseen. Tarjolla on niin upotettavia kuin vapaasti seisoviakin malleja. Löytyypä myös jalallisia vaihtoehtoja ja persoonallisia tassuammeita. Värivalikoima kattaa useita värejä kirkkaasta valkoisesta ruskean kautta harmaaseen ja mustaan. Myös ammeiden muodoissa on valinnanvaraa. Saatavilla on emaliammeita useilta eri valmistajilta. Tutustu myös valmistajien tuoteperheisiin, jotka sisältävät vaihtelevan valikoiman yhteensopivia kylpyhuoneen kalusteita ja tarvikkeita. Keräät sitten oman kylpyhuoneesi kalustuksen mieluummin omatoimisesti makusi mukaan tai luotat valmistajien suunnittelemiin kokonaisuuksiin, Netraudasta löydät etsimäsi. Klikkaa tilauksesi tulemaan jo tänään ja aloita haaveittesi toteuttaminen!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.