Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kattotiivistys

1-48 / 52

52 tuotetta

1-48 / 52

52 tuotetta

Kattotiivistys

Oletko aikeissa rakentaa uutta kotia? Tai tarvitseeko vanha rakennus pientä pintaremonttia? Kattorakenteet ovat yksi minkä tahansa rakennuksen tärkeimmistä elementeistä. Pitämällä kattorakenteista riittävästi huolta voit vaikuttaa koko kodin kuntoon, sillä kattorakenteiden kautta kulkeutuu helposti erilaista roskaa tai vaikkapa lunta kodin muihinkin rakenteisiin. Hankkimalla asianmukaiset kattotiivisteet meiltä Netraudan verkkokaupasta huolehdit siitä, että kattotiivistys on kotonasi kunnossa.

Kattotiivistys – huomaamatonta, mutta tärkeää

Kattotiivistyksen avulla suojaat kattorakenteet ja pidät ne kestävinä pidempään. Meiltä Netraudasta löydät laadukkaan valikoiman erilaisia kattotiivistys tuotteita, jotka voit hankkia tiivistystöitä varten. Löydät verkkokaupastamme esimerkiksi erilaiset ja eriväriset tiivisteet niin sisä- kuin ulkorakenteisiinkin. Voit leikata ne saksilla kattorakenteisiin sopiviksi. Pienemmät tiivistysnauhat, betoniliimat, tuuletusventtiilit, harjasaumalistat ja jopa lintuesteet voit hankkia kauttamme. Katostasi tulee varmasti laadukkailla materiaaleilla tiivistetty ja kotisi saa ansaitsemansa huolenpitoa myös rakenteisiinsa. Kattotiivisteet voivat siis toimia myös hyvinvoinnin vakuutena kodissasi. Huomaamatonta, mutta olennaista! Saman tilauksen yhteydessä voit hankkia kätevästi ja nopeasti myös muut kodin rakentamisprojektiin tarvittavat tuotteet kotiisi. Löydät Netraudan verkkokaupasta muun muassa laadukkaat aluskatteet ja muut eristeet, joita tulet varmasti tarvitsemaan rakentamisen eri vaiheissa. Tutustu siis heti valikoimaamme ja tilaa huipputuotteet edullisesti ja nopeasti.

Netrauta rakentaa kanssasi: kattotiivistys ja muut tiivistystarvikkeet samasta paikasta

Me Netraudassa haluamme palvella sinua mahdollisimman laajalla valikoimalla rakentamiseen liittyviä tuotteita. Oman kodin rakentaminen sujuu mutkattomammin, kun olet hankkinut asianmukaiset tarvikkeet ja työkalut verkkokaupastamme. Kattotiivistys on osa kattorakenteiden rakentamista ja siihen kannattaakin panostaa. Näin rakenteet pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikeanlaisten tiivisteiden avulla hoidat tiivistyksen lisäksi myös tuulettamisen kuntoon! Mallistostamme löytyy nimittäin myös erityinen tuulettava harja- ja ulkotiiviste, joka on valmistettu alumiinista. Tiivisteet on helppo ja nopea asentaa, ja niiden käyttöikä on pitkä. Muun muassa Bendersin ja Ruukin valmistamat tiivistystarvikkeet, joita valikoimissamme on tarjolla, ovat tunnettuja ja arvostettuja. Myös sinä voit nauttia laadusta. Saat takuulla rahoillesi vastinetta, kun teet tilauksesi osoitteessa Netrauta.fi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.