Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Aurinkokennovalaisimet

Aurinkokennovalaisimet ovat ekologinen tapa valaista pihaa ja puutarhaa, sillä ne eivät kuluta sähköä, vaan latautuvat auringonvalosta. Voit sijoittaa niitä kätevästi ja nopeasti eri paikkoihin, sillä niitä varten ei tarvita sähköjohtoja. Saat siis helposti pihaasi tunnelmallista valoa pimeisiin syysiltoihin. Netraudan valikoima sisältää paljon erilaisia aurinkokennovalaisimia.

1-48 / 192

192 tuotetta

1-48 / 192

192 tuotetta

Aurinkokennovalaisimet

Aurinkokennovalaisimet käyttävät aurinkopaneeleja energiaa tuottavana lähteenä. Nämä valaisimet sisältävät aurinkokennoja, jotka keräävät auringonvaloa päivän aikana ja muuntavat sen sähköksi, jota käytetään valaisimien virtalähteenä. Tämä tekee aurinkokennovalaisimista energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Kestävät aurinkokennovalaisimet pihallesi

Aurinkokennovalaisimet ovat oiva tapa valaista pihaa pimeinä iltoina. Koska ne eivät vaadi sähköä toimiakseen, ne ovat myös hyvin ekologinen ja edullinen tapa valaista pihaa ja terassia, ja ovat mitä oivallisin valinta esimerkiksi kesämökille. Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia aurinkokennovalaisimia. Voit sijoittaa aurinkokennovalaisimen kätevästi esimerkiksi terassin pöydälle tai upottaa valaisimen kukkaruukkuun tai istutusalueen reunalle. Lisäksi voit sijoittaa aurinkokennovalaisimen helposti hankalaankin paikkaan, kuten puuhun tai kivikkoon, koska se ei vaadi sähköjohtojen asentamista. Aurinkokennovalaisin syttyy yleensä automaattisesti pimeän tultua, joten sinun ei tarvitse laittaa sitä erikseen päälle. Aurinkokennovalaisin on siis erittäin helppo ja mukava tapa valaista pihaa tai terassia, ja se luo kaunista ja tunnelmallista valoa pimeisiin iltoihin sinun iloksesi.

Valikoimastamme laadukkaat aurinkokennovalaisimet

Laajasta valikoimastamme löydät nopeasti terassillesi ja pihallesi kauniit ja laadukkaat aurinkokennovalaisimet. Voit myös hankkia kivoja aurinkokennovaloja esimerkiksi kesämökillesi, etenkin jos mökilläsi ei ole sähköjä, koska silloin aurinkokennovalaisin on mitä parhain hankinta. Kun valitset sopivaa aurinkokennovalaisinta, mieti ensin, minne aioit sen sijoittaa. Valikoimassamme on niin maahan upotettavia, puuhun ripustettavia kuin pöydälle tai lattialle asetettavia aurinkokennovalaisimia. Myös värivalikoimassa on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja. Aurinkokennovalaisimella saat helposti ja edullisesti pihallesi valoa, joten tutustu valikoimaamme pikaisesti. Meiltä löydät myös muut upeat ja kestävät ulkovalaisimet. Jos pidät terassilla oleskelusta pimeinä iltoina, löydät meiltä myös terassilämmittimet, jotta terassilla olisi mukavampi istua viileinä iltoina. Tutustu valikoimaamme pian ja laita pihan ja terassin valaistus kuntoon pikaisesti.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.