Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

1-48 / 81

81 tuotetta

1-48 / 81

81 tuotetta

Laudepaketit

Netraudan monipuolisesta valikoimasta löydät sopivat laudepaketit juuri sinun ja perheesi saunaan. Uudista saunasi nopeasti, helposti ja tyylikkäästi valmiilla korkealaatuisella laudepaketilla. Myös mökkisauna tai vapaa-ajan asunnon sauna on mukava uudistaa laadukkailla laudepaketeillamme. Valittavanasi on erilaisia laudepituuksia sekä materiaalivaihtoehtoja, kuten haapa, leppä, tervaleppä, haapa/leppä yhdistelmä, lämpökäsitelty haapa tai radiata mänty. Tilaa siis nyt tunnettujen valmistajien laudepaketit Netraudasta! Valmis saunan laudepaketti tekee saunan rakentamisesta helppoa. Mitä pikemmin teet ostoksesi, sitä nopeammin pääset myös nauttimaan uudesta saunastasi! Katsasta samalla Netraudan kiukaat. Löydät Netraudasta niin sähkökiukaat kuin puukiukaatkin uuteen saunaasi.

Tyylikkäät ja laadukkaat laudepaketit uudistavat saunasi ilmettä

Netraudan valikoimista löydät laudepaketit nopeasti ja vaivattomasti kotiisi, mökillesi tai vapaa-ajan asuntoosi. Valmis laudepaketti sisältää kaiken tarvittavan toimivan lauderatkaisun tekemiseen. Voit halutessasi valita laudepaketin mittojen mukaan toimitettuna, jolloin lauteiden kokonaishintaan vaikuttavat materiaali- ja tyylivalintojen lisäksi saunan koko. Tarvittaessa voit laajentaa laudepakettiasi lisälaudepaketilla. Lisälaudepaketilla voit muokata saunaasi lisäämällä kätevät kulmalauteet. Olipa mielessäsi design-lauteet tai perinteisemmät lauteet, unelmiesi sauna syntyy Netraudassa. Mene ostoksille Netraudan verkkokauppaan heti tänään. Ja sitten ei muuta, kun suunnittelemaan kaikkien aikojen saunailtaa uudessa ja kauniissa saunassa ystävien tai perheen kesken. Näitä tuotteita voit esitellä ylpeydellä kenelle vain!

Laudepaketit saunaan kätevästi ja vaivattomasti suoraan netistä

Laudepakettien ostaminen ja tilaaminen Netraudan verkkokaupasta onnistuu muutamalla klikkauksella, sillä meillä tilaat kaiken nopeasti ja vaivattomasti suoraan netistä. Meillä voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, eli juuri silloin, kun se sinulle itsellesi sopii kaikkein parhaiten. Laaja laudepakettien valikoima takaa, että löydät juuri sinulle sopivan laudepaketin ilman jonottamista. Myös tuotteiden vertailu ja tilaaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Nopean toimituksen ansiota pääset nauttimaan uusista tuotteistasi nopeasti. Nopean tilauksen ja helpon asennuksen ansiota uusi saunasi on hetkessä valmis! Tarvittaessa saat apua Netraudan myyntipalvelusta. Tilaa myös uutiskirje, jotta saisit tietoa kaikista Netraudan kiinnostavista tuotteista ja tarjouksista aina ensimmäisten joukossa.

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.