Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kulma-altaat

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

Kulma-altaat

Kulma-allas on hyvä tapa säästää tilaa ahtaassa vessassa, kodinhoitohuoneessa tai kylpyhuoneessa. Oikein mitoitettu nurkka-allas hyödyntää hyvin pienen tilan, sillä se voidaan kiinnittää seinään, ja valita joko oikealle tai vasemmalle sijoitettava allas tilan mukaan. Kulma-allas on myös tyylikäs valinta. Valikoimasta löydät perinteisten altaiden lisäksi kauniit epäsymmetriset tai retrotyyliset altaat ja tyylikkäät tasolle asennettavat malja-altaat.

Valitse tilaan ja tyyliin sopiva kulma-allas

Kulma-altaiden valikoimasta löydät tunnettujen valmistajien laadukkaita altaita, joista on helppo valita tilaan ja tyyliin sopiva allas. Valitse ensin oikean kokoinen allas, sillä pieneen tilaan ei kannata sijoittaa liian isoa allasta, jos sitä käytetään enimmäkseen vain käsien pesuun. Eri materiaaleilla on erilaisia ominaisuuksia. Valitse joko helposti puhtaana pidettävä allas lasitetusta posliinista, korkealaatuinen keraaminen, tai helppokäyttöinen ja hygieeninen valumarmorinen allas. Ahtaaseen tilaan kannattaa sijoittaa allas, johon on yhdistetty kätevää laskutilaa välttämättömille tavaroille. Kulma-allas on kätevä ratkaisu suurempaankin tilaan. Esimerkiksi kauniisti pyöristetty malja-allas voidaan asentaa tason päälle kulmaan. Tilan hyvin hyödyntävä ratkaisu on tyylikäs ja helppo asentaa.

Kulma-altaissa on käteviä ominaisuuksia

Nurkka-altaissa on myös käteviä käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Valitse syvempi allas, jos haluat ergonomialtaan miellyttävämmän altaan. Kompakteista kulma-altaista löydät lisäksi altaat, joissa takaosaa on korotettu seinän suojaamiseksi roiskeilta. Polarian altaisiin on yhdistetty todella käyttökelpoinen antrasiitin tai valkoisen värinen tukikaari, joka helpottaa esteetöntä liikkumista wc-tilassa. Nämä altaat voidaan asentaa joko oikeaan tai vasempaan kulmaan, ja altaan ympärillä on runsaasti laskutilaa. Tarkista vielä, mitkä osat kuuluvat valitsemaasi altaaseen, ja mitkä pitää tilata erikseen. Netraudasta tilaat samalla helposti kaiken tarvittavan pieneen ja isompaankin remonttiin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.