Kulma-ammeet

  • 1

1-36 / 36

36 tuotetta

  • 1

1-36 / 36

36 tuotetta

Kulma-ammeet

Laadukas amme tuo luksusta arkeen ja rentouttaa mukavasti kiireisen päivän jälkeen. Netraudan kulma-ammeiden valikoima on laaja ja monipuolinen. Huoneen muotoihin hyvin istuvat kalusteet ottavat joka sopen hyötykäyttöön ja luovat tilan tuntua. Kulmien hyödyntäminen saattaa joskus olla vaikeaa, mutta niillekin löytyy omat ratkaisunsa. Kulmakaappien lisäksi myös kulma-ammeet ottavat tilan tehokkaaseen käyttöön. Tutustu kulma-ammeisiimme ja tilaa omaan kylpyhuoneeseesi sopiva vaihtoehto jo tänään! Palvelemme ammattitaidolla kaikissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

Netraudasta tilaa säästävät kulma-ammeet

Kulma-amme mahtuu pienempään tilaan kuin suorakulmainen amme. Kompakti amme vapauttaa tilaa liikkumiselle ja kylpyhuoneen muille toiminnoille. Netraudan valikoimassa on tarjolla niin symmetrisiä kuin epäsymmetrisiäkin kulma-ammeita. Kauniin pyöreä muotoilu miellyttää myös silmää. Osta kulma-ammeet ja muut kodin tilansäästäjät Netraudasta, kätevästi kotipihaan toimitettuna!

Ammeiden erityisominaisuuksia

Netraudan valikoimasta löytyy erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja kulma-ammeita. Useissa ammeissa on esimerkiksi jonkinlainen laskutaso, jolle on kätevä asettaa niin saippuat ja hiustenhoitoaineet kuin myös mahdolliset kylpyjuomat. Ammetta etsivän ei myöskään tarvitse tyytyä perinteiseen valkoisen väriseen ammeeseen. Netraudan kulma-ammeiden valikoimasta löytyy nimittäin ihanan runsas värivalikoima aina hempeistä pastellisävyistä sähäkkään punaiseen ja dramaattiseen mustaan. Ehkäpä kylpyamme voisikin toimia kylpyhuoneen katseenvangitsijana ja hallitsevana sisustuselementtinä? Osassa ammeista on säädettävät jalat, joiden ansiosta ammeen asentaminen suoraan on helppoa. Tarkista ennen ammeen tilaamista, mitä kaikkea tilaukseen sisältyy. Kuuluvatko esimerkiksi jalat ja etulevy toimitukseen? Kun olet ottanut kylpyhuoneesi mitat haltuun, on aika tilata juuri sinun kylpyhuoneesi sopiva amme – Netraudasta tietysti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.