Saunan oven kahvat

1-12 / 12

12 tuotetta

1-12 / 12

12 tuotetta

Saunan oven kahvat

Sauna on suomalaiselle rentoutumisen paikka. Sen viihtyvyyteen ja mukavuuteen kannattaa panostaa. Älä tyydy mihin tahansa ratkaisuun – persoonallisen saunan luot kiinnostavilla yksityiskohdilla ja laadukkailla materiaaleilla. Netraudasta saat erilaiset saunan oven kahvat yksilöllisiin sisustuksiin. Useimmat kahvat sopivat yleisimpiin ovimalleihin. Tutustu nyt valikoimaamme ja tilaa omasi helposti kotiin toimitettuna.

Saunan oven kahvat tuovat tyylikkyyttä saunaan

Onko sinulla mielessäsi tietty visio siitä, miltä haluaisit saunasi näyttävän? Eivätkö valmiit kokonaisuudet vastaa tarpeitasi? Onneksi saatavilla on monia tuotteita, jotka kasvattavat valinnanvaraa ja joilla voit muunnella kotisi ilmettä helposti ja nopeasti. Erikseen myytävät saunan oven kahvat antavat mahdollisuuden muokata saunan sisustusta mielesi mukaan. Ne ovat helppoja asentaa itse ilman suurta remontoijan kokemusta. Kahvaa valitessa on hyvä kiinnittää huomiota sen väriin, materiaaliin ja toiminnallisuuteen. Onhan kahvalla myös tärkeä tehtävä ja toiminta. Muistathan myös varmistaa, että valitsemasi saunan oven kahvat ovat yhteensopivia oman ovesi kanssa. Netrauta tarjoaa sinulle korkealaatuisia vaihtoehtoja laadukkailta tuotemerkeiltä. Tutustu ja tilaa omasi jo tänään!

Tilaa saunan oven kahvat suoraan netistä

Useimmat saunan oven kahvat ovat asennettavissa yleisimpiin saunanovimalleihin eivätkä vaadi ylimääräisten reikien poraamista. Irrotat vain vanhan kahvan ja asennat uuden tilalle. Helppoa, eikö vain? Tarkista tuotekohtaiset tiedot ja ohjeet ennen tilausta varmistaaksesi kahvojen sopivuus. Netraudasta saat myös muut saunatarvikkeet niin remontointiin kuin sisustamiseen. Jos harkitset koko oven vaihtoa, käy katsomassa valikoimamme kaikki saunan ovet. Netraudassa asioiminen on helppoa, ja netistä ostaessasi säästät aikaa ja vaivaa. Uskomme, että kaupoissa kiertelyn ajan voi käyttää tehokkaamminkin. Tee ostokset kotisohvaltasi ja vapauta aikaasi parempaan tekemiseen. Maksaminen Netraudassa on helppoa ja luotettavaa. Maksuvaihtoehdoiksi tarjoamme verkkopankit sekä luottokortit.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16