Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Laattojen puhdistus

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

Laattojen puhdistus

Puhdas koti houkuttelee puoleensa. Erilaisten pintojen puhdistaminen vaatii omanlaisensa välineet ja aineet. Netraudasta löydät laattojen puhdistamiseen sopivat tarvikkeet helposti ja edullisesti. Laattojen puhdistusainetta valitessa on hyvä ottaa huomioon, mikä on laatan materiaali ja millaisessa tilassa laatoitus sijaitsee. Kattavasta valikoimastamme tilaat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja aina halpaan hintaan!

Tehokasta siivousta oikeilla välineillä

Siivouksen aloittaminen ei ole aina helppoa, mutta kun käytettävissä ovat sopivat välineet ja aineet, ei urakka tunnu liian suurelta ja aloittaminenkin on helpompaa. Laatoituksen puhdistamiseen sopivat tuotteet voikin tilata valmiiksi heti, kun laatoituksen tyyppi on tiedossa. Netraudan valikoimassa on pesuaineiden lisäksi muun muassa suojausaineita erilaisille laattatyypeille. Osa puhdistusaineista on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön ja osa erityisen hankalien tahrojen poistoon.

Laattojen saumojen puhdistus helpoksi

Yksi laattapinnan hyvistä puolista on sen siivoamisen helppous. Laattapinnat kestävät usein hyvin vesipesua, mikä helpottaa niiden puhtaanapitoa. Vaikka laattapintojen puhdistus onkin pääasiassa helppoa ja yksinkertaista, aiheuttaa laatoituksen samoihin jäävä lika joskus harmaita hiuksia. Laattasaumojen puhdistamiseen on kuitenkin olemassa myös omat tehoaineensa, joiden ansiosta pinttynytkin lika saa kyytiä. Jo rakennusvaiheessa saumojen ilmettä voi siistiä epoksisaumojen pesuaineella, joka poistaa likaa kerääviä saumausjäämiä jo saumausvaiheessa. Siistitty laattapinta pysyy hyväkuntoisena pidempään, kun sen käsittelee laattamateriaalille sopivalla suojausaineella. Tarkista aina huolella ennen tilaamista, millaiselle pinnalle suunnittelemasi aine on tarkoitettu. Laattapintoja valmistetaan lukuisista erilaisista materiaaleista, joten niiden puhdistusmenetelmissä on eroja. Tutustu Netraudan valikoimaan jo tänään ja tilaa toimivat laatanhoitotuotteet kotiisi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.