Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
  • 1

1-26 / 26

26 tuotetta

  • 1

1-26 / 26

26 tuotetta

Mökkiliedet

Mökkiliesi mahdollistaa erilaisten ruokien ja herkkujen vaivattoman valmistuksen lomakohteissa ja mökkiolosuhteissa. Valikoimamme pitää sisällään johtavien valmistajien ratkaisuja aina kätevästä kaasuliedestä keraamiseen lattialieteen ja perinteiseen valurautalieteen. Tutustu nyt monipuoliseen tarjontaan ja tee tilaus huippuhintaan vielä tänään!

Laadukas mökkiliesi tuo helppoutta ruoanlaittoon

Perinteinen valurautaliesi kuuluu yleisimpiin ja liesimalleihin ja se sopii erinomaisesti myös mökille. Valurautaisilla keittolevyillä varustettu sähköhella tarjoaa kaikki tärkeät perustoiminnot pienellä budjetilla. Yhdistettynä reilun kokoiseen uuniin saat käyttöösi monta erilaista ominaisuutta: voit paistaa, hauduttaa, grillata ja leipoa mielesi mukaan. Mikäli mökillä tai vapaa-ajan asunnolla ei ole käytössä sähköä, kaasulla toimiva mökkihella on kaikista helpoin ratkaisu. Toki uudenaikainen kaasuhella sopii erinomaisesti myös sähköistetylle mökille. Kaasuhellaa suosivat usein ruoanlaitosta kiinnostuneet kotikokit, jotka arvostavat mm. sen tarkkuutta. Kaasuhellassa lämpöä voidaan säädellä hyvin nopeasti ja tarkasti aina tarpeen mukaan. Samalla kaasuhella on myös taloudellinen ratkaisu. Nykyajan malleissa turvallisuus on huomioitu, joten sen voi hankkia hyvillä mielin. Liedessä olevan liekkivahdin ansiosta kaasun syöttö loppuu välittömästi, kun liekki sammuu. Valikoimamme erikoisuuksiin kuuluu myös sähkö/kaasu yhdistelmäliesi, jossa on sekä sähkölevyt että kaasupolttimot.

Tilaa sähköllä tai kaasulla toimiva mökkihella Netraudan valikoimasta

Viime vuosina keraamiset liesitasot ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti. Keraamisessa liedessä on tyylikäs ja kestävä lasipinta, joka on helppo pitää puhtaana. Kaasuhellan tapaan keraaminen liesi kuumenee nopeasti ja lämpötilan säätely onnistuu tarkasti. Minkä tahansa liesimallin valitsetkin, saat mökillesi taatusti uudenaikaisen ja monikäyttöisen laitteen. Useille tuotteille tarjoamme kaupan päälle täysin ilmaisen toimituksen. Selaile nyt valikoimaa ja laita tilaus matkaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.