Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

1-48 / 72

72 tuotetta

1-48 / 72

72 tuotetta

Kenkähyllyt

Kenkähylly on nimensä mukaisesti kenkien säilytykseen tarkoitettu hylly. Oli kyseessä sitten talvisaappaat, juhlakengät, lenkkarit tai sandaalit, omassa hyllyssään kaikenlaiset jalkineet on helppo pitää siistinä ja järjestyksessä. Valikoimamme pitää sisällään monipuolisia säilytysjärjestelmiä, joihin on saatavilla sekä kenkähyllyjä että -telineitä. On itsestäsi kiinni, haluatko lisätä kenkähyllyn osaksi laajempaa kokonaisuutta tai luoda oman säilytysratkaisun pelkästään jalkineille. Selaile nyt valikoimaa ja tilaa oma suosikkisi huippuhintaan!

Kenkähylly pitää koko perheen jalkineet järjestyksessä

Tuottavatko pitkät kenkärivit lattialla päänvaivaa? Valikoimastamme löydät mm. kenkien säilytykseen kehitettyjä lankakoreja, joita voidaan helposti yhdistellä seinäkiskoihin perustuvaan säilytyskokonaisuuteen. Sen lisäksi tarjolla on myös ulosvedettäviä kenkätelineitä, jotka on kehitetty varta vasten korkokengille. Vai tarvitsetko sopivaa säilytystilaa tavallisille miesten tai naisten kengille? Siinä tapauksessa klassinen kenkäripustin on varma valinta. Tuote voidaan asettaa koritelineen kylkeen tai kiinnittää ruuveilla haluttuun paikkaan. Valmistajasta riippuen valittavanasi on useampia tyylikkäitä värisävyjä, kuten valkoinen ja platina.

Kenkähyllyt tilaan kuin tilaan saat Netraudasta

Suomen kaltaisissa sääoloissa jokainen vuodenaika vaatii omat vaatteet, asusteet ja kengät. Ei ole siis mikään ihme, että etenkin lapsiperheissä kenkien määrä voi kasvaa varsin suureksi. Kenkähylly on hyvä valinta monestakin syystä. Käytössä oleva, usein hyvin rajallinen tila voidaan hyödyntää tehokkaammin, ja kengät on helpompi löytää kuin pimeiden komeroiden pohjalta tai ylähyllyiltä. Optimaalinen tilankäyttö ei ole kuitenkaan ainoa syy oman kenkähyllyn hankintaan. Kauniisti järjestetyt kengät näyttävät myös siistimmältä esimerkiksi eteisessä tai muussa näkyvässä tilassa. On myös hyvä muistaa, että kenkien säilytys vaikuttaa pitkälti siihen miten hyvässä kunnossa ne säilyvät. Oikeaoppisesti säilytetyt kengät säilyvät pidempään kauniina ja hyväkuntoisina. Älä siis enää aikaile, vaan tilaa oma kenkätelineesi vielä tänään!

Hanki laadukas kenkäteline tai kenkäripustin kätevästi netistä

Ovatko kengät intohimosi? Ei hätää, valikoimamme säilytysjärjestelmät on suunniteltu siten, että ne kasvavat ja muuttuvat helposti aina elämäntilanteesi ja kenkäkokoelmasi koon mukaan. Vaikka lankeaisitkin ostamaan loman aikana useamman keräilykappaleen (tai vaikka ihka aidot Louboutinit!), löydät niille Netraudasta taatusti edustavan säilytyspaikan. Tutustu nyt laajaan hyllyvalikoimaan ja tee tilaus netissä vielä tänään! Edullisten hintojen lisäksi tarjoamme ilmaisen kuljetuksen jopa tuhansille tuotteille!

Katsotuimmat tuotteet (10)

-15%
18.12. ASTI
Tarjous
Kurakaukalo Sovella 900 mm, kenkähyllyyn
38,55  alk. 32,80 
-15%
18.12. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Kenkähylly + kannattimet 900 x 350 mm
57,60  alk. 49,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.