Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Upotettavat kylpyammeet

1-48 / 76

76 tuotetta

1-48 / 76

76 tuotetta

Upotettavat kylpyammeet

Netraudasta löydät kaikenlaiset ammetyypit tilaan kuin tilaan. Esimerkiksi upotettavat ammeet sulautuvat kauniisti ympäristöönsä. Laadukas kylpyamme nostaa kylpyhuoneen varustelun uudelle tasolle. Ihana kylpyhetki piristää arjen keskellä ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Lämmin vesi hellii kehoa hyvin kokonaisvaltaisesti. Aloita kylpyhuoneremonttisi suunnittelu ja toteuttaminen Netraudan verkkokaupasta! Palvelemme asiantuntevasti niin kotinikkaroijia kuin ammatikseen rakentaviakin.

Upotettava kylpyamme on tyylivalinta

Kylpyhuonetta suunnitellessa on syytä pohtia, mitä elementtejä haluaa korostaa ja mitkä häivyttää taka-alalle. Tehostevärinen amme voi toimia näyttävänä katseenvangitsijana, mutta vähintään yhtä trendikäs vaihtoehto on rakenteisiin upotettava amme. Upotettu amme sulautuu saumattomasti ympäristöönsä. Kameleonttimaisesti tilaan mukautuva amme sopii erityisen hyvin minimalistisen selkeälinjaista tyyliä arvostavan kylpyhuoneeseen. Kun haaveenasi on upotettava amme, muista tarkistaa tuotteen tiedoista, että valitsemasi amme sopii upotettavaksi.

Monenlaiset upotettavat kylpyammeet Netraudasta

Upotettaville kylpyammeille on yhteistä, että ne voidaan asentaa upotustekniikalla, mutta ammeiden muissa ominaisuuksissa on eroja. Muodoiltaan ammeet vaihtelevat perinteisistä suorakaiteen muotoisista malleista ovaaleihin ja epäsymmetrisiin vaihtoehtoihin. Suoran seinän viereen asennettavien ammeiden lisäksi tarjolla on ammeita, jotka soveltuvat kulmaan asennettaviksi. Osaan ammeista kuuluu jalat, jotka saattavat olla säädettävät. Joihinkin ammeisiin voi myös ostaa erillisiä lisäosia. Netraudan verkkokaupan ammevalmistajien valikoima on laaja. Valmistajilla saattaa olla omia tuoteperheitä, jotka koostuvat hyvin yhteensopivista kylpyhuonekalusteista ja -tarvikkeista. Ihastu upotettujen ammeiden eleganssiin ja tilaa oma suosikkisi Netraudasta jo tänään, jotta kylpyhuoneunelmien toteuttaminen voi alkaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.