Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Jatkotikkaat

1-39 / 39

39 tuotetta

1-39 / 39

39 tuotetta

Jatkotikkaat

Jatkotikkaat ovat siitä kätevät, että niiden kanssa ylettyy korkealle ja vielä korkeammalle - jopa kymmeneen metriin. Kahdesta osasta muodostuvan tikassetin voi asettaa joko tukevaan A:n muotoon, tai niistä syntyy yksi korkeuksiin nouseva tikas. Alumiini on kestävä, mutta siirreltäessä mukavan kevyt materiaali. Netraudasta tilaat kaikenkokoiset rakennuksilla ja huoltotöissä tarvittavat tikkaat aina edullisesti. Tutki valikoimaamme, katso tuotekuvia ja tee mahtavia ostoksia!

Laadukkaat ja helppokäyttöiset jatkotikkaat Netraudasta

Tilaa nyt laadukkaat, rakennusalan ammattilaistenkin suosimat jatkotikkaat ja varmista, että kiipeät sekä ylös- että alaspäin turvallisesti. Netraudasta saat tikkaat, joissa on panostettu suunnitteluun, materiaaleihin ja yksityiskohtiin. On tärkeää, että tikkaat tuntuvat jämäköiltä ja asettuvat alustaa vasten tukevasti. Tikkaamme eivät säilytyksessä kovin paljon tilaa vie. Esimerkiksi viisimetriset tikkaat ovat kaksi metriä lyhyemmät, kun pakkaat leveämmän ja kapeamman tikasosan sisäkkäin. Poraa varaston seinään kiinnikkeet, joissa tikkaat odottavat käyttöä vaakasuunnassa. Näin saat ne nopeasti ja muita tavaroita kolhimatta käyttöön, kun tarve tulee.

Jatkotikkaat näppärästi netistä

Jatkotikkaita tarvitaan rakennustöissä ja pihahommissa. Pääset leikkaamaan pihapuusta oksan tai maalaamaan ikkunanpuitteet katonrajasta, kun käytössäsi on kunnolliset tikkaat. Laadun tunnistaa sekä toiminnallisista että materiaaleihin liittyvistä asioista. Me Netraudassa panostamme valikoimassamme näihin kumpaankin. Eikä olekaan ihme, että myös vaativimmat ostajat eli rakennusalan ammattilaiset valitsevat mallistostamme varusteet itselleen. Tilaa nyt jatkotikkaat ja muut rakennustöissä tarvittavat työvälineet netistä. Se on helppoa ja turvallista! Kaiken lisäksi toimitamme tilauksesi nopeasti.

Tilaa nyt jatkotikkaat Netraudasta

Meillä Netraudassa on suurvalikoima hyödyllisiä ja työntekoa helpottavia varusteita kodin huoltohommiin. Tilaa nyt jatkotikkaat ja paljon muuta hyödyllistä kerralla. Tuotetiedot ovat selkeästi esillä ja tarkoista valokuvistamme voit tutkia tuotteiden yksityiskohtia. Säästät aikaasi ajoreissuilta, kun tilaat rakentamisen ja remontoimisen tarvikkeet netistä ja jätät niiden toimittamisen meidän huoleksemme. Koska emme ole se perinteisin rautakauppa, autamme sinua laittamaan sisustuksenkin edullisesti ajan tasalle. Piipahda sisustamisen tuoteryhmässä ja tartu tarjouksiin! Kodin uusi ilme on vain parin klikkauksen päässä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.