1-100 / 122

122 tuotetta

1-100 / 122

122 tuotetta

Tuuletus-, kuivaus- ja muut telineet

Moni mainitsee suosikkituoksukseen ”puhtaat, ulkona kuivatetut lakanat”. Jäljittelemätön tuoksu on yhdistelmä nostalgiaa ja koreita kesäpäiviä. Netrauta tarjoaa pyykkipäivän avuksi mahtavan valikoiman monenkokoisia kuivaustelineitä. Ulkona kuivatetun pyykin lailla kirpeässä säässä raikastuneet matot tuoksuvat ihanilta. Tuuletustelineelle kannattaa kuskata myös pölyiset petivaatteet. Kodin telineratkaisuissa ei pidä unohtaa polkupyöriä. Meiltä Netraudasta saat sopivat telineet isonkin perheen fillareille!

Tuuletus-, kuivaus- ja muut telineet edullisesti

Lasten pyörät eivät ajelehdi pitkin pihaa, kun hankit tukevan telineen kulkupelejä varten. Pyörät pysyvät telineessä turvallisesti paikallaan. Hyvät työvälineet saavat kotihommat sujumaan. Kun viet matot siivouspäivän ajaksi ulos, lattioiden siistiminen käy vaivattomasti ja tuot mattojen mukana annoksen raikasta ulkoilmaa. Pakkaspäivinä kannattaa laittaa tuuletusteline töihin, jos sinulla on villamattoja! Oliko teidän pihalla lapsuudessasi pyöreä, sateenvarjon lailla aukeava pyykinkuivausteline? Malli on edelleen tuotannossa ja monien suosikki, sillä pyörivä teline sisältää pitkän pätkän pyykkinarua kompaktissa tilassa. Tämän sekä tuuletus-, kuivaus- ja muut telineet tilaat nyt edulliseen hintaan Netraudasta.

Hyvännäköiset ja helppokäyttöiset tuuletus-, kuivaus- ja muut telineet

Vaikka sinulla olisi vain pieni piha, voit kuivata pyykin ja tuulettaa kodin tekstiilit ulkona. Valitse seinään kiinnitettävä malli, joka käännetään tarvittaessa esiin. Mallistostamme löytyy ideoita tuuletus- ja pyykinkuivaustelineen yhdistelmäksi. Tilaa säästyy, kun samalla telineellä kuivatetaan lakanat, tuuletetaan peitot ja tampataan matot. Laadukkaat tuotteemme ovat ilo silmälle, joten nyt on aika sanoa hyvästit vanhoille ruosteensyömille telineille. Valikoimaamme voit selata esimerkiksi valmistajan perusteella. Netraudan pihatarvikkeet-valikoimasta löydät tukuittain edullisia ideoita mukavaan ulkoilmaelämään. Kurkkaa ja ihastu!

Näin tilaat tuuletus-, kuivaus- ja muut telineet

Tuuletus-, kuivaus- ja muut telineet kannattaa tilata Netraudan suurvalikoimasta. Me tarjoamme sinulle useita värivaihtoehtoja sekä telineratkaisuja eri kokoisille pihoille. Selkeältä sivustoltamme löydät vaivattomasti tuotteiden tekniset tiedot sekä tarkat valokuvat, joita voit myös zoomata. Meillä voit maksaa joko verkkopankissasi tai yleisimmillä luottokorteilla. Toimitusajat, -tavat ja -kustannukset saat selville tuotetiedoista. Netraudasta löydät aina houkuttelevia ideoita kotiin, mökille ja vapaa-aikaan. Tilaa meiltä maksuton uutiskirje sähköpostiisi, niin pysyt kuulolla upeista ja ajankohtaisista tarjouksistamme.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16