Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Huuhtelukauluksettomat WC-istuimet

1-48 / 83

83 tuotetta

1-48 / 83

83 tuotetta

Huuhtelukauluksettomat WC-istuimet

Viime vuosina huuhtelukaulukseton wc-istuin on kasvattanut suosiotaan tasaiseen tahtiin. Uudenlainen huuhtelutekniikka huuhtelee wc-kulhon tehokkaasti ja roiskimatta. Rimfree-mallit on myös huomattavasti helpompi pitää puhtaana, mikä tekee niistä sekä hygieenisen että käytännöllisen valinnan moderniin kylpyhuoneeseen. Tilaa nyt omasi säästöhintaan Netraudasta!

Huuhtelukaulukseton wc on helppo pitää puhtaana

Englanninkielisiä nimityksiä “rimless” ja “rimfree” käytetään sellaisista wc-istuimista, joissa ei ole perinteisestä vessanpöntöstä tuttua huuhtelukaulusta. Tämän kategorian wc-malleissa on täysin uudenlainen huuhtelutekniikka, joka takaa wc-kulhon tehokkaan ja perusteellisen huuhtelun. “Hygienic flush” tai “directflush” ovat eri valmistajien antamia nimiä, jotka kuvaavat juuri tätä ominaisuutta. Kun innovatiiviseen tekniikkaan yhdistetään vielä näppärä kaksoishuuhtelu, vessa ei ole pelkästään toimiva, vaan myös todella taloudellinen. Toinen ilahduttava ominaisuus on rimless-vessan helppo puhtaanapito. Huuhtelukauluksen puuttuessa lika ja pöpöt eivät voi jäädä vahingossakaan muhimaan vaikeasti puhdistettaviin onkaloihin. Itse asiassa rimfree-wc:n puhdistus onnistuu usein helposti pelkällä vedellä. Selaa nyt tuotteita ja löydä oma suosikkisi huippuhintaan!

Tilaa uusimmalla tekniikalla varustetut Rimfree wc-istuimet netistä

Netraudan valikoima pitää sisällään monipuolisen kattauksen johtavien valmistajien huuhtelukauluksettomia wc-istuimia. Tavallisten lattialle asennettavien istuinten lisäksi tarjolla on myös suosittujen merkkien seinämalleja, jotka on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Nerokkaan huuhtelutekniikan lisäksi niissä on tyylikäs ja ajaton muotoilu, joka tekee kylpyhuoneesta raikkaan ja tyylikkään näköisen. Halutessasi voit valita kylpyhuoneeseesi myös upean mustan tai mustalla kannella varustetun istuimen. Muita ominaisuuksia, jotka lisäävät wc-istuimen käyttömukavuutta, ovat pehmeästi sulkeutuva Soft Close -kansi, täysin tasainen ulkopinta tai Quick Release -pikakiinnitys, jonka ansiosta kansi on helppo ja nopea irrottaa esimerkiksi siivouksen yhteydessä. Kun tilaat tuotteet Netraudasta, voit saada kaiken tämän lyömättömään hintaan. Kaupan päälle tarjoamme ilmaisen kuljetuksen jopa tuhansille tuotteille. Tervetuloa!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

-20%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
WC-istuin Kerasan Nolita 5318 Rimless, S/P-lukko, lattiamalli, matta, eri värejä
1 025,00  819,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.