Inva-altaat

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

  • 1

1-7 / 7

7 tuotetta

Inva-altaat

Inva-altaalla voit tehdä wc-tilasta turvallisen ja esteettömän paikan, jossa arkiset toimet sujuvat mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Yksinkertaisilla, mutta tukevilla ja hygieenisillä ominaisuuksilla varustetut inva-altaat auttavat osaltaan liikkumista wc-tilassa. Valitse itsellesi sopivin ratkaisu ja tilaa näppärästi inva-wc:n pesuallas netistä.

Inva-allas on turvallinen ja ulkoasultaan miellyttävä valinta

Kaidealtaan avulla voidaan esteetöntä kulkua helpottaa myös tavallisessa wc-tilassa. Nämä kalusteet ovat avuksi silloinkin, kun kyseessä ei ole pysyvä iän tai vamman tuoma vajaakuntoisuus. Polarian kaiteelliset pesualtaat ovat tämän lisäksi tyylikäs valinta, ja ne sopivat hyvin tavallista arkea helpottamaan. Tukevat kaidealtaat ovat esteettisesti suunniteltuja ja helppohoitoisia, ja valikoimasta löydät useita eri kokoja ja muotoja. Nämä valumarmoriset altaat on varustettu hygieenisillä, antibakteerisella pulverimaalilla maalatuilla teräskaiteilla. Altaista löydät myös tarvittaessa leveät mallit, joissa on laskutilaa välttämättömille kylpyhuonetarvikkeille. Kannakkeet, poistoputki ja vesilukko sisältyvät Polaria-altaiden toimitukseen.

Valitse tilaan sopiva inva-allas

Varsinkin inva-wc:ssä ylimääräisestä tilasta voi olla puutetta. Valitse ahtaaseen tilaan nurkkaan sopiva kaarevareunainen allas, jonka laskutilalle voit sijoittaa välttämättömät kylpyhuonetarvikkeet. Valikoimasta löydät myös perinteiset, neliön muotoiset altaat. Voit valita klassisen valkoiseen altaaseen joko samanvärisen tai tyylikkään antrasiitinvärisen tukikaiteen. Altaiden erilaiset muodot ja kätisyydet varmistavat sen, että sopiva ratkaisu löytyy lähes kaikenlaisiin wc-tiloihin. Polarian valumarmorinen, matala ja tasapohjainen allas säilyttää lämmön hyvin, ja se on helppo käyttää ja pitää puhtaana. Gustavsbergin posliininen inva-wc:n pesuallas taas on erittäin matala, mikä helpottaa sen käyttöä pyörätuolista käsin. Netraudasta tilaat näppärästi nämä inva-altaat ja niihin sopivat pitkävipuiset hanat, sekä lukuisia muita kylpyhuoneavusteiden ratkaisuja, joilla helpotat tavallista arkea ja esteetöntä wc-tilassa kulkemista.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.