Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Suihkulähteet ja altaat

Suihkulähteet ja altaat ovat erinomainen tapa luoda viehättävä ilmapiiri kotipihaan tai puutarhaan. Ne voivat lisätä näyttävyyttä ja rauhallisuutta ympäristöön. Suihkulähteet ja altaat tarjoavat monia mahdollisuuksia ulkotilan sisustamiseen ja parantavat sen viihtyisyyttä.

1-48 / 244

244 tuotetta

1-48 / 244

244 tuotetta

Suihkulähteet ja altaat

Soliseva vesi rauhoittaa mieltä ja luo puutarhaan, terassille ja parvekkeelle rentouttavan tunnelman. Suihkulähteet ja altaat sekä suihkulähdepumput tuovat veden suloisen liplatuksen puutarhaasi. Rakenna vesiaiheen ympärille ihana, paratiisimainen ympäristö kauniilla, vehreillä istutuksilla ja tunnelmaa luovalla valaistuksella. Älä rakenna vesiaihetta liian kauas paikasta, jossa sen terapeuttisesta läsnäolosta voi nauttia mukavasti istuskellen tai makoillen esimerkiksi aurinkotuolilla. Rakenna puutarhaasi nyt rentouttava keidas ja upea katseenvangitsija!

Suihkulähteet ja altaat erilaisiin tiloihin kätevästi Netraudasta

Voit rakentaa joko itse allasmuovista tai hankkia valmisaltaan. Valmisallas on helppo ratkaisu, jos et jaksa ruveta itse allasta suunnittelemaan ja rakentamaan. Allasmuovista rakentaessa taas saat tehtyä altaasta halutessasi isomman kuin mitä valmisaltaat yleensä ovat, ja saat altaasta juuri sen mallisen kuin haluat. Allasmuovin avulla voit myös rakentaa näyttäviä puroja ja putouksia. Allasmuovilla rakentaessa oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Jos sinulla ei ole isoa pihaa altaalle, voit hankkia pienen vesiaiheen terassille tai parvekkeelle. Istuta sen ympärille ruukkuihin kauniita kasveja ja sinulla on vehreä puutarha solisevine vesiaiheineen pienessä tilassa.

Suihkulähteet ja altaat sekä muut allastarvikkeet Netraudasta

Suihkulähteet ja altaat vaativat aika ajoin myös puhdistusta. Tee niistä helppohoitoisempia ja hanki, varsinkin isoon altaaseen, kunnon suodattimet sekä vedenhoitoaineet ehkäisemään mm. levän kasvua. Jos tuntuu, että altaan hoitamiseen ei ole aikaa, mutta vesiaihe olisi kuitenkin kiva, kannattaa harkita suihkukaivoa. Suihkukaivoissa allas on peitetty ritilällä, jonka päälle laitetaan kiviä koristeeksi ja estämään roskien pääsy altaaseen. Ritilän päällä on myös patsas, marmoripallo tai -pylväs tai muu sellainen, jonka kautta vesi virtaa solisten ritilää peittävien kivien lomasta takaisin altaaseen. Monesti suihkukaivoissa on myös tunnelmaa luovia led-valoja. Jos kaipaat pihaasi isompaa vesiaihetta, sellaista, jossa voisi uidakin, tutustu myös uima-altaisiin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.