Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Linoleumilattiat

1-37 / 37

37 tuotetta

1-37 / 37

37 tuotetta

Linoleumilattiat

Linoleumi pitää paikkansa suosittuna ja toimivana lattiamateriaalina vuodesta toiseen. Linoleumilla onkin lukuisia hyviä ominaisuuksia, sillä se on muun muassa ekologinen, kestävä ja helposti asennettava. Myös värivalikoima on laaja. Tutustu linoleumilattioihin Netraudassa! Verkkokaupastamme löydät helposti ja nopeasti kaikki lattian asentamiseen tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet – tietenkin taatusti huokeaan hintaan!

Linoleumilattian lukuisat hyvät puolet

Linoleumi on ekologinen materiaali, joka sopii hyvin rakentamisen ympäristökuormituksesta kiinnostuneelle remontoijalle. Linoleumi nimittäin valmistetaan uusiutuvista materiaaleista. Linoleumi on pitkäikäinen ja kestää kovaakin kulutusta, minkä vuoksi se on ollut suosittu julkisissa tiloissa, joissa vaaditaan hyvä kestävyyttä. Julkisten tilojen lisäksi linoleumi sopii kuitenkin hyvin myös kotiin. Esimerkiksi keittiössä liikutaan paljon ja lattia saattaa saada iskuja, joita linoleumi ottaa hyvin vastaan. Linoleumi on antistaattinen ja helppo puhdistaa, mikä nopeuttaa siivoamista. Linoleumilattian jalkatuntuma on luonnollisen pehmeä. Myös asentaminen on yksinkertaista ja vaivatonta. Usein vanhan linoleumilattian voi hioa ja vahata uuteen uskoon.

Linoleumista on moneksi

Linoleumin hyviin puoliin kuuluu myös sen ulkonäön muunneltavuus. Linoleumilla luot helposti tilaan juuri sellaisen ilmeen kuin olet suunnitellutkin. Netraudan valikoimassa on tarjolla runsaasti erilaisia värejä, joista löytyy varmasti joka tilanteeseen sopiva vaihtoehto. Esimerkiksi linoleumilaattoja voi yhdistellä toisiinsa kekseliäästi ja luoda tilaan tehostekuvioita. Linoleumilaattojen asentaminen on erityisen helppoa. Tilaa jo tänään Netraudasta rakennusprojektiisi sopivat linoleumit ja muut asennustarvikkeet! Nopean toimituksen ansiosta lattiaremontti on pian valmis alkamaan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.