Tassuammeet

1-57 / 57

57 tuotetta

1-57 / 57

57 tuotetta

Tassuammeet

Tassuammeella on nimensä mukaisesti tassut, eli se seisoo jaloilla, jotka nostavat sen irti lattiapinnasta. Perinteisessä tassuammeessa ammeen jalat myös muistuttavat ulkonäöltään eläimen tassuja, mutta tarjolla on myös modernimpia malleja, joissa jalkojen muotoilu on neutraalimpi. Ihastu tassuammeisiin jo tänään Netraudassa ja tilaa omaan kylpyhuoneeseesi legendaarinen klassikko, joka ei jätä ketään kylmäksi! Verkkokaupastamme tilaaminen on vaivatonta ja riskitöntä.

Tassuamme on ikivihreä klassikko

Aiemmin tassuammetta pidettiin luksustuotteena, mihin oli varmasti ainakin osasyynä tassuammeiden korkea hinta. Nykypäivänä tassullisten ammeiden valmistamisessa käytettävä teknologia on kehittynyt, minkä ansiosta myös ammeiden hinnat ovat laskeneet ja tassuamme on varteenotettava vaihtoehto yhä useammalle kylpyhuoneen sisustajalle. Antiikkisiin ammeisiin verrattuna nykyaikaisissa tassuammeissa on myös nykyaikaisia toiminnallisuuksia ja useita materiaalivaihtoehtoja. Persoonallinen tassuamme piristää kylpyhuoneen kuin kylpyhuoneen ilmettä. Tilaa omasi jo tänään Netraudasta!

Tassuammeista on moneksi

Moderni valkoinen, elegantti musta vai kenties antiikkisen oloinen kupari? On väri- ja materiaalimieltymyksesi mikä tahansa, halutunlaisen tassuammeen löydät Netraudasta. Haarukoi sopivaa ammetta verkkokauppamme kätevän rajaustoiminnon avulla. Tarjolla on ammeita lukuisilta eri valmistajilta. Myös ammeiden koissa ja muodoissa on valinnanvaraa. Esimerkiksi päädystä korotettu amme on kylpijäystävällinen, sillä kohotettuun päätyyn on mukava nojata. Yhteistä kaikille tassuammeille on niiden vapaasti seisova malli, minkä ansiosta kylpyhuoneen lattian siivoaminenkin on helppoa. Valitse suosikkisi Netraudasta ja tee tilaus – tietenkin aina kilpailukykyiseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.