OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Matkajääkaapit

Matkajääkaappi on retkeilijän paras kylmälaite! Siellä pysyy eväät kylmänä matkustaessa autolla tai veneellä, yöpyessä teltassa tai mökillä. Valikoimasta löydät kompressorikäyttöiset 12/24V matkajääkaapit, kaasujääkaapit ja kylmälaukut kaikkiin tarpeisiin.

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

Matkajääkaapit

Miten matkajääkaappi toimii?

Matkajääkaapin toiminta perustuu joko kompressoritekniikkaan tai absorptiotekniikkaan. Kompressorijääkaapit toimivat samalla periaatteella kuin kotijääkaapit, eli ne käyttävät sähköä kompressorin avulla kylmäaineen kierrättämiseen ja siten ruuan viilentämiseen. Absorptiojääkaapeissa sen sijaan käytetään kaasua, joka imee lämpöä ja jäähtyy, kun kaasu puristetaan kapeammalle alueelle. Valikoimastamme löytyy myös isommat kaasujääkaapit monipuoliseen käyttöön. Matkajääkaapit ovat yleensä pienikokoisia ja kannettavia, ja niitä käytetään yleensä retkillä, veneissä, asuntovaunuissa tai muissa vastaavissa tilanteissa, joissa tarvitaan kylmäsäilytystä.

Tarvitseeko matkajääkaappiin erityistä virtalähdettä?

Matkajääkaapin virtalähde riippuu käytetystä jääkaapin mallista ja teknologiasta. Yleensä matkajääkaapit voidaan kytkeä joko 12 voltin tai 24 voltin järjestelmään, tai ne voivat käyttää verkkovirtaa, joka on yleensä 230 volttia. Matkajääkaapin virtalähteenä voi toimia auton akku, joka on yleisin tapa käyttää matkajääkaappia matkailuautossa tai -vaunussa. Tämän lisäksi matkajääkaapin voi kytkeä esimerkiksi veneen akkuun tai ulkoiseen akkuun, mikäli jääkaapin käyttö vaatii pidempiaikaista virtalähdettä. Lisäksi jotkut matkajääkaapit voivat käyttää aurinkokennoja tai generaattoreita sähköntuotantoon. Joissakin malleissa on mahdollisuus käyttää kaasua. Lisäksi on olemassa malleja, jotka toimivat useammalla kuin yhdellä virtalähteellä, joten ne ovat monipuolisia käytössä. On tärkeää tarkistaa jääkaapin käyttöohjeesta, mitä virtalähteitä se käyttää, jotta varmistaa, että sillä on riittävästi virtaa käyttöpaikassa.

Missä matkajääkaappia voi käyttää?

Matkajääkaappia voi käyttää monissa eri paikoissa, kuten autossa, veneessä, teltassa, piknikillä tai festareilla. Useimmat matkajääkaapit on suunniteltu liikkuvaa käyttöä varten ja niissä on käteviä ominaisuuksia, kuten 12 voltin virtalähteet tai eristetyt ominaisuudet, jotka mahdollistavat niiden käytön ilman virtalähdettä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.