Klapikoneet

1-27 / 27

27 tuotetta

1-27 / 27

27 tuotetta

Klapikoneet

Klapikone on puiden halkomiseen tarkoitettu työlaite, joka sopii erinomaisesti sekä kotiin että mökille. Netraudasta saat tehokkaat klapi- ja halkomakoneet monessa eri hinta- ja kokoluokassa edullisesti. Tarjolla on myös jykevä klapisirkkeli pöllien sahaukseen. Jätä kirves varastoon ja hoida saunapuiden teko vaivattomasti!

Halkomakone tuo vauhtia ja tehokkuutta polttopuiden tekoon

Kun sinulla on käytössäsi klapikone, kirveellä rehkiminen jää historiaan. Klapikoneella voit pilkkoa tarvittaessa jopa kokonaisia puunrunkoja tasaisesti ja ilman voimankäyttöä. Kaunis halkopino liiteriin tai seinän vierustalle syntyy siis käden käänteessä ja ilman hikipisaroita. Halkomakone on erinomainen ratkaisu etenkin silloin, kun polttopuita tarvitaan säännöllisesti erilaisiin lämmitystarpeisiin. Onko kodissasi takka, kamiina tai puulämmitteinen sauna? Tehokkaalla halkaisukoneella halkopino nousee nopeasti myös ilman apukäsiä tai puunhakkuutaitoja. Toinen tähän tarkoitukseen soveltuva kone on klapisirkkeli. Tukeva rakenne yhdistettynä tehokkaaseen moottoriin ja hyvälaatuiseen terään tekee polttopuiden sahaamisesta lasten leikkiä. Ennen hankintaa sinun kannattaa kuitenkin miettiä omia puuntyöstötarpeitasi. Peruskäyttäjälle edullisempi klapikone on yleensä täysin riittävä, sillä sekin hoitaa klapien halkomisen tehokkaasti. Sen sijaan ammattikäyttöön kannattaa hankkia raskaampi ja tehokkaampi kone, joka suoriutuu hyvin myös suurempien puunrunkojen halkomisesta. Isompien laitteiden halkaisuvoima on parhaimmillaan jopa 5 tonnia, joten niistä ei lopu puhti kesken.

Tilaa kestävä klapikone nopealla kotiintoimituksella Netraudasta

Useimmissa klapikoneissa on mukana kätevä jalusta tai jalat. Mallista riippuen koneissa on myös pyörät, joiden ansiosta laitteen siirtäminen onnistuu helposti. Netraudan valikoimasta saat klapikoneet ja klapisirkkelit laadukkailta merkeiltä taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Tee tilaus netissä ja säästä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16