Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Kohdevalaisimet

Kohdevalaisimilla lisäät valoa sisustukseen juuri oikeisiin kohtiin, mikä auttaa luomaan visuaalista kiinnostavuutta ja korostamaan tilan erityisiä piirteitä. Kohdevalaisimet sopivat kodissa esimerkiksi olohuoneeseen tai keittiöön saarekkeen valaistukseen.

Suosituimmat värit:
Mustat kohdevalaisimet

1-48 / 1300

1300 tuotetta

1-48 / 1300

1300 tuotetta

Kohdevalaisimet

Etsitkö erityisen monikäyttöistä ja ajatonta valaisinta kotiin tai toimistoon? Kattoon kiinnitettävä kohdevalaisin on helposti suunnattavissa juuri siihen paikkaan, missä valoa tarvitaan. Se on kätevä lisä työhuoneessa tai olohuoneessa, kun halutaan valaista vaikkapa työpistettä. Netraudasta löydät laajan valikoiman erilaisia malleja aina kätevästä kattospotista tyylikkääseen LED-kiskovalaisimeen. Valoisampi arki on vain klikkauksen päässä!

Kohdevalaisin tuo joustavuutta sisustukseen

Valaistuksella on suuri merkitys kodin viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Harkitusti sijoitetut valonlähteet eivät pelkästään helpota arkea, vaan niiden avulla voidaan myös luoda yksilöllistä tunnelmaa kodin eri huoneisiin. Halutessasi voit siirtää huomion vaikkapa kirjahyllyn valikoimaan, korostaa arvokasta maalausta tai luoda mallista riippuen myös viihtyisää tunnelmaa himmentämällä valoa. Työtilassakin kattospotista voi olla suurta hyötyä. Oli kyseessä sitten etätöiden teko, ruoanlaitto tai askartelutuokio: Riittävä valo on tarpeen, jotta arjen askareet tai leikit sujuvat mukavasti, eivätkä silmät väsy turhaan hämärässä. Liikuteltavat spotit lisäävät siis joustavuutta, koska niitä voidaan käännellä näppärästi haluttuun suuntaan ja asentoon aina tarpeen mukaan.

Monipuolinen kattokohdevalaisin kätevästi netistä

Netraudan suuri vahvuus on helppouden ja huokeiden hintojen lisäksi valikoiman monipuolisuus. Meiltä löydät laajan kirjon sisäkäyttöön tarkoitettuja kohdevalaisimia, jotka soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Esimerkiksi olohuoneessa moniosainen, kromista valmistettu kattovalaisin, rustiikkityylinen kattospotti tai huipputyylikäs vaijerivalaisin on upea katseenvangitsija. Himmennettävät, erityisen tehokkaat LED-kiskovalaisimet taas tuovat juuri sopivan määrän valoa toimistoon tai liiketilaan. Kotioloissa himmennettävät mallit ovat myös omiaan luomaan romanttista tai rentoa tunnelmaa yön pikkutunneilla. Kirkas spottivalo taas on loistava ratkaisu lastenhuoneeseen, jonka pimeisiin nurkkiin nuorimmaisten lelut tuppaavat kummasti katoamaan. Kohdevalojen ajattomat värit ja materiaalit varmistavat myös sen, että ne sopivat sisustukseesi vielä vuosienkin jälkeen.

Myydyimmät tuotteet (10)

Spottivalaisin Trio Paris, 3-osainen, GU10, eri värejä
37,90  30,30 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Kattospotti Aneta Lighting Ferdinand 4-osainen, eri värejä
Kattospotti Aneta Lighting Ferdinand 4-osainen, eri värejä
119,90  107,91 
Spottivalaisin Trio Marlina 2-osainen, eri värejä
54,90  49,40 
-10%
Juuri nyt!
Tarjous
Sovitin riippuvalaisimelle Paulmann ProRail3, max.1150W, 230V, eri värejä
16,00  14,40 
★★★★★ ★★★★★
Spottivalaisin Trio Paris, 4-osainen, GU10, eri värejä
45,90  36,70 
-47%
29.4. ASTI
Tarjous
Kohdevalaisin Malmbergs REX II, 25W, 3-vaihekiskoon, eri värejä
151,00  79,50 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.