Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Ullakkoportaat

Ullakkoportaiden ansiosta pystyt käymään ullakolla joustavasti vaikka päivittäin, oli se sitten varastotila tai oleskeluhuone. Keräsimme sinua varten laajan valikoiman erikokoisia kokoon taitettavia ullakkoportaita, joiden rakenne on kevyt.

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

Ullakkoportaat

Ullakkoon liittyy monilla nostalgisia tunteita. Kuinka monet kerrat oletkaan ihastellut menneiden aikojen tavaroita ja vaatteita ullakolla käydessäsi? Lapsena saatoit viettää ullakolla aikaa ystäviesi kanssa tuntikausia ja kertoa kummitusjuttuja. Aikuisille ullakko on kuitenkin monesti välttämätön varasto, jonne voidaan kätevästi piilottaa katseilta eri kausien tavarat ja vaatteet ja lisätä kaappitilaa muualle asuntoon. Jos talossasi on ullakko, se kannattaa hyödyntää täysin. Oletko koskaan kaivannut omaa työtilaa? Tai mitäpä, jos rakentaisit ullakolle uuden oleskeluhuoneen, jonne vievät kevyet ja käytännölliset ullakkoportaat?

Kokoontaitettavat, huippukätevät ullakkoportaat

Kodin tilojen on oltava käytännöllisiä, jotta elämä tuntuisi mahdollisemman mukavalta. Arjen yksityiskohtiin on turha uhrata enempää aikaa – valitse siis käytännölliset ratkaisut kaikkiin kodin tiloihin. Kokoon taittuvat ullakkoportaat antavat sinulle suoran pääsyn ullakkotiloihin viemättä yhtään lisätilaa muualta! Voisiko kätevämpää olla? Huippukätevä taittomekanismi tarkoittaa sitä, että ullakolle päästään katossa olevan luukun kautta. Portaat taittuvat sieltä eteesi kuin itsestään. Siten voit hyödyntää ullakkotilaa valitsemasi käyttötarkoitukseen maksimaalisesti. Tämä on jokaisen järjestyksestä pitävän unelma! Älä siis mieti enää, vaan laita elämäsi sujumaan kuin tanssi sisätilojen esteettisyyttä lisäävien ullakkoportaiden avulla!

Ullakkoportaat – laaja valikoima eri kokoisia portaita netistä

Ota ullakosta kaikki irti ja tee se kätevien ullakkoportaiden avulla. Sulje kattoluukku, ja ullakkoportaat ovat täysin huomaamattomat! Muutamassa sekunnissa olet kuitenkin vetänyt ne uudestaan esiin ja hakenut ullakolta esimerkiksi pelivälineet lapsille. Kätevää, vai mitä? Kaikki tavara pysyy piilossa ullakolla, jonne voit rakentaa oman seesteisen maailmasi. Tai ehkäpä haluat oman työtilan, jossa voit istua rauhassa muiden sinua häiritsemättä? Ullakkoportaita pitkin pääset omaan soppeesi nopeasti.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.