Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Liesituulettimet moottorilla

1-48 / 449

449 tuotetta

1-48 / 449

449 tuotetta

Liesituulettimet moottorilla

Nykyaikainen liesituuletin moottorilla poistaa ruuan käryt tehokkaasti keittiöstä ja tekee sisäilmasta miellyttävän hengittää. Meiltä löydät laajan valikoiman liesikupuja. Valitse tilavaan keittiöön moderni, seinään kiinnitettävä malli tai perinteinen, kattoon kiinnitettävä malli. Pieneen keittiöön sopii hyvin kalusteisiin integroitava, lippamallinen liesituuletin. Tarjolla on runsaasti eri kokoisia ja värisiä vaihtoehtoja. Kaikissa tuotteissamme on huomioitu ekologisuus ja energiatehokkuus. Panosta siis laatuun ja tilaa uusi liesikupu Netraudasta!

Tehokas liesituuletin omalla moottorilla eri malleissa

Modernit liesikuvut pitävät lupauksensa: ne puhdistavat sisäilmaa tehokkaasti ja miellyttävästi. Keräsimme sinua varten monia eri malleja, jotta löytäisit varmasti omaan sisustukseesi sointuvan vaihtoehdon. Huipputrendikäs, seinään kiinnitettävä, taulumallinen liesituuletin on imuteholtaan ensiluokkainen ja erittäin tyylikäs valinta. Säätö onnistuu joko mekaanisilla näppäimillä tai kosketusnäytöllä. Leveän lieden ylle sopii kattoon kiinnitettävä, laaja liesikupu, joka imee ruuan hajut tehokkaasti ja turvallisesti. Jos haluat hyödyntää tilan lieden ympärillä, valitse kalusteisiin integroitava, huomaamaton malli, joka on ihanteellinen esimerkiksi pieniin kerrostalokeittiöihin. Laajasta valikoimastamme löydät moottorilla varustetut liesikuvut aina edullisesti!

Liesikupu hormiin tai aktiivihiilisuodattimella

Jos et voi asentaa liesituuletinta poistohormiin, varmista, että malliin voi hankkia aktiivihiilisuodattimen, jonka kautta tuuletin palauttaa puhdistetun ilman huoneeseen. Aktiivihiilisuodattimen ansiosta voit asentaa liesikuvut esimerkiksi keittiösaarekkeeseen, keskelle huonetta. Nykyaikainen liesituuletin on kaunis sisustuselementti. Mikä parasta, kupuihin integroidut lamput valaisevat keittiötason tehokkaasti, joten et välttämättä edes tarvitse muuta valaistusta. Monipuolinen malli- ja värivalikoima takaa, että löydät varmasti oman suosikkisi. Valitse tehokas ja pitkäikäinen liesituuletin moottorilla ja nauti puhtaammasta sisäilmasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.