Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Ulkosohvat

Ulkosohva on olennainen osa terassin, parvekkeen tai puutarhan sisustusta. Se tarjoaa mukavan ja rentouttavan paikan istua, lukea kirjaa tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ulkona. Ulkosohvia on saatavilla erilaisista materiaaleista, kuten polyrottingista ja rottingista, jotka kestävät sääolosuhteita ja ovat helppoja pitää puhtaana. Valitse oma ulkosohvasi tyylisi ja tarpeidesi mukaan, ja nauti ulkotilojen tunnelmasta ja mukavuudesta.

1-48 / 2063

2063 tuotetta

1-48 / 2063

2063 tuotetta

Ulkosohvat

Ulkosohva on ehdoton elementti tyylikkään ja viihtyisän ulkotilan luomisessa. Laadukas ulkosohva tarjoaa mukavuutta ja rentoutumista pitkän päivän päätteeksi tai aurinkoisen päivän keskellä. Netraudan kattavasta ulkosohvien valikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Ulkosohvat useissa materiaaleissa kestävyyttä ja tyyliä yhdistäen

Ulkosohvien materiaaleina käytetään yleisesti kestäviä ja säänkestäviä materiaaleja, jotka kestävät vuodesta toiseen. Netraudasta löydät ulkosohvat useista eri materiaaleista, kuten puu, teräs, alumiini, metalli, muovi ja polyrottinki. Jokainen materiaali lisää ulkotilojen sisustukseen omanlaisensa tyylin ja ilmeen. Esimerkiksi polyrottinkiset ulkosohvat ovat suosittuja valintoja, kun etsit kestävää ja tyylikästä ulkokalustetta. Nämä sohvat on valmistettu keinotekoisesta polyrottinkimateriaalista, joka muistuttaa aitoa rottinkia, mutta kestää paremmin sään vaihteluita ja kosteutta. Polyrottinkisohvaryhmät ovat ihanteellisia valintoja, kun haluat sisustaa terassia tai pihaa, sillä ne sopivat hyvin ulkotiloihin. Rottinkisohvat ovat myös suosittuja valintoja ulkokalusteissa. Aidosta rottinkimateriaalista valmistetut sohvat tuovat tilaan luonnollista ja rustiikkista tunnelmaa. Rottinkisohvien hoitaminen vaatii hieman enemmän vaivaa, sillä ne ovat herkempiä kosteudelle ja auringonvalolle. Metalliset ulkosohvat ovat kestäviä ja säänkestäviä, mutta ne voivat tuntua kylmiltä istua pitkän aikaa. Ne ovat usein valmistettu alumiinista tai teräksestä, joka on ruostumatonta ja helppohoitoista. Metalliset ulkosohvat ovat myös yleensä kevyitä ja helppoja siirtää paikasta toiseen. Puusohvat puolestaan antavat lämpimän ja kodikkaan tunnelman ulkotilaan, ja ne ovat usein valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista. Puusohvat ovat kestäviä, mutta niiden säänkestävyys riippuu käytetystä puulajista ja pintakäsittelystä. Puusohvat vaativat säännöllistä huoltoa, kuten öljyämistä ja lakkaamista, jotta ne säilyttävät ulkonäkönsä ja kestävyytensä.

Tutustu terassisohvien eri värivaihtoehtoihin

Valkoinen ulkosohva on erinomainen vaihtoehto, kun haluat luoda raikkaan ja modernin ilmeen ulkotiloihisi. Valkoinen väri heijastaa valoa ja luo tilaan avaramman vaikutelman. Valkoista ulkosohvaa voi myös helposti yhdistellä erilaisten koristetyynyjen kanssa, jolloin saat lisää väriä ja ilmettä ulkotiloihisi. Harmaa ulkosohva on erinomainen ja ajaton valinta terassille. Harmaa väri sopii moniin eri ympäristöihin ja se on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Lisäksi harmaa on rauhallinen ja neutraali väri, joka luo miellyttävän tunnelman.

Valitse sopiva ulkosohva käyttötarpeidesi mukaan

Ulkosohvat ovat saatavilla useissa eri koi’ssa ja henkilömäärissä. Jos olet suunnittelemassa ulkotilaa pienelle porukalle, kahden tai kolmen hengen ulkosohva on hyvä vaihtoehto. Jos taas haaveilet suuremmasta ulkotilasta, jossa voit viettää aikaa suuremmalla porukalla, kannattaa harkita 6-8 hengen ulkosohvia. Meiltä löydät ulkosohvat eri henkilömäärille ja käyttötarkoituksille, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Helpota sohvan valitsemista tarpeidesi mukaan käyttämällä rajaussuodatinta "Henkilömäärä". Suodattimella voit rajata valikoimaa tarvittavan kokoisille henkilömäärille ja löydä helposti juuri sinun käyttöösi sopiva terassisohva.

Ulkosohvien huolto ja säilytys

Ulkosohvien huolto ja säilytys ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat niiden kestävyyteen ja käyttöikään. Useimmat ulkosohvat kestävät hyvin sateita ja aurinkoa, mutta niiden suojaaminen talvisin ja rankkasateiden aikana pidentää niiden käyttöikää. Puhdistaminen ja suojaaminen kosteudelta ja auringolta on myös tärkeää. Muoviset ja metalliset ulkosohvat ovat yleensä helpompi puhdistaa kuin puu- tai rottinkisohvat. Jos haluat säilyttää ulkosohvan pitkään, suojaa se auringolta ja kosteudelta ja varmista, että se on puhdistettu ja kuivattu ennen säilytystä.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.