Pihla-ikkunat

1-18 / 18

18 tuotetta

1-18 / 18

18 tuotetta

Pihla-ikkunat

Laadukkailla Pihla-ikkunoilla varmistat, että sisällä ei vedä ja lämpö ei pääse karkaamaan sisältä ulos. Asentamalla kotiisi Pihla-ikkunat säästät lämmityskuluissa. Netraudan Pihla-ikkunoiden valikoimasta löydät Pihla Varma, Pihla Termo ja Pihla Kiinteä-ikkunoita. Valikoima sisältää runsaasti eri mallisia ja kokoisia ikkunoita, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Jotta voisit säästää lämmityskuluissa, kannattaa laadukkaiden ikkunoiden lisäksi panostaa kodin lämmitysjärjestelmään. Meiltä löydät erilaiset lämpöpumput, joilla saat kotisi lämmitysasiat kuntoon. Tutustu valikoimaamme ja laita kotisi ikkunat sekä lämmitys kuntoon, niin elämäsi nautinnot lisääntyvät kuin huomaamatta!

Laadukkaat Pihla-ikkunat sekä uuteen että vanhaan taloon

Laadukkaasta Pihla-ikkunoiden valikoimastamme löydät sekä uuteen, vasta rakenteilla olevaan että remontoitavaan kohteeseen sopivat ikkunat. Pihla-ikkunoita on saatavilla usean kokoisina, joten löydät helposti juuri oikean kokoiset ikkunat. Valikoimastamme löydät Pihla Varma, Termo ja Kiinteä-ikkunat. Avattava Pihla Varma on kolmilasinen ikkuna, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisiin rakennustyyppeihin. Huurtumaton Pihla Termo-ikkuna on nelilasinen, ja sen voi avata. Ikkuna pitää kodin mukavan lämpimänä talvella. Kesällä puolestaan ikkunan eristävien lasien ansiosta lämpötila ei pääse kohoamaan liikaa asunnon sisällä, vaikka aurinko porottaisi suoraan ikkunaan. Jos haluaisit olohuoneeseen suuren ikkunan, kannattaa sinun valita kolmilasinen Kiinteä-ikkuna, sillä se on suunniteltu nimenomaan maisemaikkunaksi. Huippulaadukkailla Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu. Valitse sinäkin kotiisi upeat ja laadukkaat Pihla-ikkunat.

Valikoimamme Pihla-ikkunat valmistetaan parhaista materiaaleista

Löydät valikoimastamme useita eri kokoisia Pihla-ikkunoita, sillä nämä upeat ja laadukkaat ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä. Saat siis kotiisi helposti ja varmasti juuri oikean kokoiset ikkunat. Samalla kun tilaat ikkunoita, voit myös hankkia niihin erilaisia lisävarusteita, kuten sälekaihtimia, hyönteisverkkoja ja raitisilmaventtiilejä. Kaikissa Pihla-ikkunoissa sisäpuitteet on valmistettu puusta ja ulkopuitteet alumiinista. Ikkunat valmistetaan huolella, ja ne ovat kestäviä ja turvallisia. Hankkimalla upeat Pihla-ikkunat saat kotiisi takuulla huippulaadukkaat ja ammattitaidolla valmistetut ikkunat, jotka tulevat ilahduttamaan sinua vuodesta toiseen. Laadukkaiden ikkunoiden lisäksi löydät valikoimastamme turvalliset ja laadukkaat ulko-ovet. Tervetuloa ostoksille jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.