Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

1-48 / 281

281 tuotetta

1-48 / 281

281 tuotetta

Sisustuspaneelit

Sisustuspaneelit ovat tärkeä elementti viihtyisän kodin luomisessa, ja meiltä Netraudasta niitä saa jokaiseen makuun sopivia. EmotionWalls, Aureskoski ja Siparila tarjoavat laadukkaat paneelit korkealuokkaisesta puusta, ja kodin sisustus käy helposti ja mukavasti luonnonmateriaaleilla. Mitä muuta sitten sisustamiseen tarvitsitkin, saat sen meiltä kätevästi kotiinkuljetuksella. Tunnelmallinen koti on saavutettavissasi nyt edullisesti ja helposti Netraudan avulla!

Ykkösluokan sisustuspaneelit korkealaatuisista raaka-aineista

Korkealuokkaiset sisustuspaneelimme on valmistettu vain parhaista luonnon raaka-aineista, joten voit valita mäntypaneelit oksattomana, vähäoksaisena tai oksaisena. Lehtipuusta valmistetut paneelit ovat näyttävä valinta, jotka voidaan asentaa helposti melkein kaikille tasaisille pinnoille, kuten kotiin, toimistoon tai vaikkapa huonekalun yksityiskohdaksi. Kotimaisen Siparilan struktuuripaneelit taas ovat kulutuksen kestäviä, roiskevesisuojattuja sekä piilokiinnitettäviä, eikä valmiissa pinnoissa siis ole näkyviä naulankantoja. Luonnonmateriaalit luovat tunnelmaa kotiin ja kestävät elämää. Erityiset kuusipaneelit ovat tyylikäs vaihtoehto kosteisiin tiloihin ja saunaan, eivätkä kolhiinnu pienestä. Millaiseen sisustuspaneeliin sitten päädytkään, värivaihtoehtojakin meillä on kattava valikoima. Sopisiko kotisi tyyliin tunnelmallinen tammi tai metallinhohtava helmiäisharmaa? Valkoinen on aina siisti vaihtoehto ja oliivi tuo kotiisi hieman kaivattua eleganssia. Huomaathan, että meiltä Netraudasta saat kaiken sisustamiseen tarvitsemasi, kuten vaikka akustiikkapaneelit, ja tyylikkäät sisustuslevyt. Kun haluat sisustamiseltasi laatua ja toimivia vaihtoehtoja, luota valikoimiimme. Me olemme helpomman arjen puolella!

Sisustuspaneelit Netraudasta kotiinkuljetuksella

Ilahdu, kuinka helppoa ja vaivatonta tilaaminen meiltä onkaan, ja miten paljon aikaa jääkään kaikkeen tärkeään. Kodin laittaminen oman tyyliseksi käy mukavasti, ja sisustaminen voi olla nautinnollista puuhaa ilman stressiä. Tilaaminen on myös täysin riskitöntä, sillä tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jos et jostain syystä olekaan ostokseesi täysin tyytyväinen. Lähetämme tilauksesi sinulle kotiinkuljetuksella, ja maksuvaihtoehdoistakin voit valita mieleisimmän, kuten verkkopankilla, luottokortilla tai osamaksulla maksaminen. Otathan yhteyttä ystävälliseen myyntipalveluumme, jos jokin askarruttaa mieltäsi tai sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai tilaamiseen liittyen. Viihtyisän kodin luomisessa sinua auttaa Netrauta!

Katsotuimmat tuotteet (10)

-20%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Sisustuspaneeli Lundbergs Herrgård 11x600x1220mm HDF 2kpl/pkt, eri värejä
103,80  83,00  pkt

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.