Päältäajettavat ruohonleikkurit

1-46 / 46

46 tuotetta

1-46 / 46

46 tuotetta

Päältäajettavat ruohonleikkurit

Päältäajettava ruohonleikkuri tekee pihan hoidosta mukavaa, vaivatonta ja helppoa. Voit unohtaa perinteisen ruohonleikkurin aiheuttamat inhottavat niska- ja hartiakivut, turhan hien virtauksen ja kiistelyt siitä, kenen vuoro on leikata nurmi. Päältäajettavien ruohonleikkureiden ergonomisesti muotoilluilla istuimilla on mukava ja miellyttävä istua ja leikata ruohoa aurinkoisessa kesäsäässä. Monipuoliset ja helppokäyttöiset päältäajettavat ruohonleikkurit sopivat koko perheen käyttöön. Korkealaatuiset leikkurit kestävät aikaa, ja kovaakin käyttöä. Etenkin suuria pinta-aloja leikatessa päältäajettava leikkuri on ehdoton hankinta!

Korkealaatuiset päältäajettavat ruohonleikkurit helpottavat arkeasi huomattavasti

Valikoimamme laadukkaat huippuvalmistajien leikkurit ovat pitkäkestoisia ja monikäyttöisiä. Päältäajettavien ruohonleikkureiden käyttövarmuus ja korkea laatu tekevät niistä parhaan valinnan kaikille! Päältäajettavien ruohonleikkureiden lisäksi valikoimassamme on lumilevy etuleikkureita, jotka sopivat erinomaisesti lumen auraamiseen pihamaalta talvella. Samalla voit ostaa lumiketjut, jotka on suunniteltu vaikeampiin olosuhteisiin ja antavat pitoa lumisella kelillä. Helpota myös talven kolausurakkaa ja tilaa omasi jo tänään. Huomaathan, että tilaaminen on meillä uskomattoman helppoa. Saat kaiken tarvitsemasi muutamalla klikkauksella! Osta siis samalla päältäajettava leikkuri myös vapaa-ajan asunnollesi tai kesämökillesi. Voit hankkia verkkokaupastamme toki myös laadukkaat itsevetävät ruohonleikkurit. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kaiken pihaasi tarvittavan näppärästi suoraan verkkokaupasta. Näitä ostoksia et tule katumaan.

Päältäajettavat ruohonleikkurit helposti ja vaivattomasti Netraudasta

Meiltä löydät tarpeisiisi sopivimman päältäajettavan leikkurin helposti ja vaivattomasti. Korkealaatuiset leikkurit on suunniteltu helpottamaan piha-askareita, ja voit käyttää säästyneen ajan rentoutumiseen tai itsesi hemmotteluun. Tee tuotevertailua ja valitse itsellesi sopivin malli useiden korkealaatuisten malliemme joukosta. Verkkokaupastamme voit tilata myös sopivat lisävarusteet. Mikäli tarvitset apua, voit olla yhteydessä myyntipalveluumme, joka auttaa sinua mielellään kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Ostokset voit tehdä meillä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ja mikä parasta, ilman turhaa jonottamista ja kaupoissa kiertelyä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia pihaan, rakentamiseen tai sisustamiseen tarvittavia tuotteita, koneita ja tarvikkeita. Tule tekemään löytöjä Netrautaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16