Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kuivaustelineet

Kuivaustelineet kuuluvat jokaiseen kylpyhuoneeseen sekä myös kodinhoitohuoneeseen. Laadukkaat ja pitkäikäiset kuivaustelineet löydät Netraudan verkkokaupasta. Valittavanasi ovat niin pienet kuivaustelineet kuin kokoontaitettavat ja helposti siirrettävät suuremmat pyykinkuivaustelineet.

1-40 / 40

40 tuotetta

1-40 / 40

40 tuotetta

Kuivaustelineet

Suuret kuivaustelineet voi kesällä siirtää vaikka ulos, ja pyykkisi kuivuvat mukavasti ulkoilmassa. Samalla voit ostaa myös muut kylpyhuonetarvikkeet, kuten kylpyhuoneen kellot, suihkuistuimet, kahvat ja käsien kuivaimet näppärästi verkkokaupastamme. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen, voit olla yhteydessä myyntipalveluumme. Lähde ostoksille Netrautaan jo tänään!

Korkealaatuiset kuivaustelineet pitävät pyyhkeesi kuivina

Olemme koonneet monipuolisen valikoiman kuivaustelineitä verkkokauppaamme. Kuivaustelineet mahtuvat pieneenkin kylpyhuoneeseen, ja säästävät tilaa. Kuivaustelineen tangot saa pääsääntöisesti liukumaan koteloon silloin, kun kuivaustelinettä ei käytetä. Kuivaustelineitä on erikokoisia ja erilevyisiä. Väreistä valittavana on mm. perinteinen valkoinen ja tyylikäs kromi. Valitse omaan sisustukseesi ja tyyliisi sopivin vaihtoehto. Kuivaustelineessä pyyhkeesi kuivuvat aina tasaisesti ja käytännöllisesti. Myös vaatetikkaat ovat näyttävä ja trendikäs vaihtoehto. Vaatetikkaat voit kiinnittää yläreunasta seinään ja käyttää niitä kylpypyyhkeiden kuivaamiseen ja säilytykseen. Vaatetikas on sisustuksellinen elementti jo itsessään. Meillä on myös loistava valikoima muita kylpyhuonetarvikkeita. Esimerkiksi laadukkaat pyyhkeet voit ostaa verkkokaupastamme yhdessä uuden kuivaustelineesi kanssa. Pyyhkeiden laajasta valikoimasta löydät sopivat kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet koko perheelle.

Tilaa kuivaustelineet nopeasti ja helposti verkkokaupastamme jo tänään!

Käytännölliset ja tyylikkäät kuivaustelineet sopivat kaikkiin kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin. Kuivaustelineet säästävät tilaa ja pitävät kylpyhuoneesi siistissä järjestyksessä sekä pyyhkeesi kuivina ja valmiina käyttöä varten. Saat kuivaustelineet pieneen tilaan silloin, kun ne eivät ole käytössä. Kätevää, vai mitä? Eikä siinä vielä kaikki, sillä verkkokauppamme on auki sinua varten ympäri vuorokauden, joten voit tehdä ostoksia silloin, kun se sinulle kaikkein parhaiten sopii. Me olemme koonneet Netraudan verkkokauppaan sinulle laajan valikoiman erilaisia sisustukseen, remontointiin ja pihaasi liittyviä tuotteita ja tarvikkeita. Tilaaminen on tehty sinulle helpoksi, joten lähde mukaville ostoksille jo tänään – tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.