Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Tuuletinvalaisimet

Tuuletinvalaisin on monipuolinen ja käytännöllinen kattovalaisin, joka yhdistää valaistuksen ja ilmanvaihdon. Kattotuuletin on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pitää huoneen ilman raikkaana samalla kun valaistus luo tunnelmaa.

1-48 / 51

51 tuotetta

1-48 / 51

51 tuotetta

Tuuletinvalaisimet

Kattotuulettimet ovat saatavilla sekä moderneissa että klassisissa malleissa, joten voit valita tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Ne sopivat erinomaisesti niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin, ja niiden hyödyt ovat moninaiset. Etsitpä sitten ratkaisua kuumiin kesäpäiviin tai tunnelmallista valaistusta vaikkapa kodin ruokailutilaan, tuuletinvalaisimet ovat monikäyttöisiä ja tyylikkäitä lisäyksiä. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!

Miten tuuletinvalaisin toimii?

Tuuletinvalaisin on monitoimilaite, jossa yhdistyy kattotuuletin sekä kattovalaisin. Kun tuuletinvalaisin kytketään päälle, moottori pyörittää laippoja, jotka synnyttävät ilmavirtaa ja ilmavirta luo viilentävän vaikutuksen huoneeseen. Useimmat tuuletinvalaisimet ovat varustettu erillisellä valokytkimellä, joka mahdollistaa valon ja tuulettimen käytön erikseen.

Miten tuuletinvalaisin asennetaan?

Tuuletinvalaisimen asentaminen on samankaltaista kuin kattovalaisimen asennus. Noudata aina tuotekohtaisia asennusohjeita, kiinnitystapa voi esimerkiksi olla suoraan kattopintaan. Vaivattomimmin valaisimen asennus sujuu asennuspalvelullamme!

Millaisia ominaisuuksia tuuletinvalaisimissa on?

Tuuletinvalaisin ​​yhdistää kattotuulettimen toiminnan valaistukseen, eli se toimii samanaikaisesti sekä valonlähteenä että ilmavirran tuottajana. Tämä tekee tuuletinvalaisimesta erityisen kätevän vaihtoehdon huoneisiin, joissa tarvitaan valaistuksen lisäksi viileän tuntuista ilmavirtaa. Useimmat tuuletinvalaisimet ovat varustettu erillisellä valokytkimellä, joka mahdollistaa valon ja tuulettimen käytön erikseen. Tuuletinvalaisimissa on yleensä valittavissa useampi tuulettimen nopeusvaihtoehto. Tuotekohtaisesti valon kirkkautta voidaan säätää esimerkiksi kaukosäätimellä. Joissakin malleissa on myös muita toimintoja, kuten ajastin tai tuulettimen suunnan kääntämisen mahdollisuus.

Myydyimmät tuotteet (10)

LED-tuuletinvalaisin Eglo Kostrena, eri värejä
-30%
18.12. ASTI
Tarjous
LED-tuuletinvalaisin Eglo Kostrena, eri värejä
161,00  112,70 

Katsotuimmat tuotteet (10)

LED-tuuletinvalaisin Eglo Kostrena, eri värejä
-30%
18.12. ASTI
Tarjous
LED-tuuletinvalaisin Eglo Kostrena, eri värejä
161,00  112,70 
LED-tuuletinvalaisin Trio Alesund, eri värejä
-50%
Juuri nyt!
Tarjous
LED-tuuletinvalaisin Trio Alesund, eri värejä
OUTLET - Tuote poistuu valikoimasta
292,00  146,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.