Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-48 / 501

501 tuotetta

1-48 / 501

501 tuotetta

Kylpyhuoneen kaapit

Järjestystä ylläpitävät kylpyhuoneessa asialliset ja tyylikkäät kylpyhuonekaapit, joita meiltä löytyy joka tyyliin ja kylpyhuoneeseen sopivia. Kun haluat panostaa laatuun modernista ulkonäöstä tinkimättä, tee ostoksesi Netraudassa ja lähetämme tuotteesi sinulle kotiin asti. Nyt on hyvä laittaa kylpyhuone kerralla kuntoon ja tehdä arjesta helppoa ja tyylikästä!

Kylpyhuoneen säilytystä laatumerkeiltä

Onhan kylpyhuoneessasi tarpeeksi säilytystilaa? Meiltä Netraudasta saat korkealuokkaiset kaapit luottomerkeiltä kuten Polaria, Villeroy & Boch, Gustavsberg ja Ido, riippumatta kylpyhuoneesi koosta tai tyylistä. Korkea kaappi on elegantti valinta, ja suoralinjaisena klassikkona se luo kylpyhuoneeseesi puhtaita linjoja ja ajattomuutta. Kylpyhuonekaappien valikoimamme on todella monipuolinen. Pitkänmuotoisten seinäkaappien ja peilikaappien lisäksi toimivassa kylpyhuoneessa on hyvä olla vielä allaskaappi, jonne saa kätevästi vaikka siivoustarvikkeet tai muun hyödyllisen. Valitse kaapistosi omaan sisustukseesi sopivin värein, kuten tumma tammi, musta saarni, valkoinen tai pähkinä. Laadukkaat kaapit ovat pitkäikäisiä ja viimeistelevät kylpyhuoneen sekä tekevät arjen toimien suorittamisesta käytännöllistä. Kiinnostavat kaappiratkaisut ovat niin sisustuselementti kuin hyödyllinen esinekin, joka auttaa sinua pitämään kylpyhuoneen hyvässä järjestyksessä. Miksi tuhlata arvokasta aikaa esineiden etsimiseen, kun kaikelle voi olla oma paikkansa kylpyhuoneessa. Entä onko tarvetta muulle kylpyhuoneen sisustamiselle? Katsopas mitä kylpyhuonetarvikkeet -osiomme pitääkään sisällään, tai luksustele vapaasti ja tarkista porealtaat-valikoimamme! Netrauta on apunasi kun haluat arjeltasi toimivaa käytännöllisyyttä ja tyylikästä ulkonäköä, laadusta tinkimättä.

Tilaa kylpyhuoneen kaappi Netraudasta kotiinkuljetuksella

Nauti omasta ajasta rauhassa kylpyhuoneessasi ja sisusta se käytännöllisin ratkaisuin ja design-tuottein. Tilaaminen on meillä miellyttävää, sillä suurimmalla osalla tuotteistamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jos et jostain syystä olekaan ostokseesi täysin tyytyväinen. Lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle kotiinkuljetuksella, ja maksuvaihtoehdoistakin voit valita mieleisimmän, oli se sitten verkkopankki, luottokortti tai osamaksulla maksaminen. Voi aina ottaa ystävälliseen myyntipalveluumme, jos haluat tietää lisää tuotteista tai tilaamisesta. Netraudalla on ilo auttaa sinua tekemään kodistasi tyylikkäämpi ja käytännöllisempi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.