Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Puutarhan monitoimityökalut

1-48 / 72

72 tuotetta

1-48 / 72

72 tuotetta

Puutarhan monitoimityökalut

Puutarhan monitoimityökalu on erinomainen ratkaisu, jos haluat hoitaa puutarhatyöt vaivattomasti. Monitoimityökalun etu on, että voit muokata sitä aina tilanteen ja tehtävän mukaan. Merkistä ja tuotteesta riippuen voit ottaa käyttöön vaikkapa oksasahan, pensasleikkurin tai siimaleikkurin. Halutessa voit sahata puiden oksia, leikata pensaat tai siistiä pihan reunukset. Tutustu nyt valikoimaamme ja tee kannattavia ostoksia!

Puutarhan monitoimityökalu tuo helppoutta pihatöihin

Valikoimamme pitää sisällään johtavien valmistajien monitoimityökaluja Japanista, USA:sta ja Euroopasta. Tarjolla on niin akkukäyttöisiä laitteita kuin moottorilla varustettuja työkaluja. Monitoimityökalun lisäosat vaihtelevat valmistajan ja tuotteen mukaan. Esimerkiksi Boschin laitteisiin on mahdollista hankkia jopa kuusi erillistä lisäosaa: pensasleikkuri, oksaleikkuri, trimmeri, puhallin, raivausterä ja jatkovarsi. Toisissa laitteissa lisäosia on vain muutama, esimerkiksi oksasaha ja pensasleikkuri. Jos etsit todellista teholaitetta, voit myös valita reppumallisen työyksikön, johon voit hankkia erikseen ne terä-, leikkuri- ja sahaosat, joita itse tarvitset. Tehokkaan työyksikön avulla leikkaat, sahaat ja muotoilet puut ja pensaat helposti pelkkää terää vaihtamalla. Älä siis enää aikaile, vaan tilaa omasi huippuhintaan!

Tilaa monitoimityökalut puutarhaan Netraudan laajasta valikoimasta

Tyypillisiä monitoimityökaluja yhdistää niissä oleva pitkä teleskooppivarsi. Sen ansiosta yletät tarvittaessa myös korkealla oleviin puiden ja pensaiden oksiin. Ergonomisen työskentelyasennon lisäksi pitkävartinen laite lisää myös turvallisuutta: Kun tikkailla tasapainoilu ja puihin kiipeily jäävät historiaan, putoamisen ja loukkaantumisen vaara vähenevät automaattisesti. Satsaamalla laadukkaisiin merkkituotteisiin saat taatusti tehokkaan laitteen, joka kestää käytössä vielä pitkään. Tilaa tuotteet nyt Netraudasta ja hyödy houkuttelevien hintojen lisäksi nopeasta kuljetuksesta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.