Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Työkengät

Työkengät ovat olennainen osa ammattilaisten varusteita, jotka työskentelevät rakennusalalla, teollisuudessa, tai suorittavat vapaa-ajalla erilaisia remontointitöitä. Valikoimastamme löydät erilaisia työkengiä, mukaan lukien turvakengät ja leveälestiset kengät. Meiltä löydät myös turvasaappaat metsään ja raivaustöihin.

1-48 / 392

392 tuotetta

1-48 / 392

392 tuotetta

Työkengät

Korkealaatuiset ja ergonomiset työkengät tekevät työnteosta mukavaa ja turvallista. Netraudan monipuolisesta valikoimasta löydät ergonomiset ja hyvännäköiset työkengät omaan, perheesi ja työntekijöidesi käyttöön. Työkengät sopivat nimestään huolimatta myös vapaa-ajan käyttöön oikein hyvin. Tarjonnastamme löydät tunnettujen valmistajien turvakengät, turvasaappaat ja turvasandaalit jonottamatta suoraan verkkokaupasta. Lisäksi valikoimassa on kenkien hoitoon tarvittavat tuotteet sekä pohjalliset ja nauhat. Samalla voit ostaa muutkin työvaatteet Netraudasta! Löydät valikoimastamme myös muut työturvallisuuteen liittyvät tuotteet, kuten hengityssuojaimet, kuulosuojaimet ja suojalasit.

Korkealaatuiset työkengät – runsas valikoima malleja ja tyylejä

Netraudan laajasta korkealaatuisten työkenkien valikoimasta on mukavaa ja rentoa tehdä ostoksia. Osta vaikkapa korkealaatuiset, luotettavat ja kestävät turvakengät, jotka on suunniteltu kovaan käyttöön, kuten rakennus- ja metalliteollisuuteen. Tiesitkö, että työkengät voivat myös näyttää hyvältä? Valitse itsellesi vaikkapa rento tennarimalli tai tyylikäs musta turvasaapas. Komeat maihinnousukengät ovat laadukas, miellyttävä ja turvallinen jalkinemalli, joka sopii mihin tahansa tyyliin. Tärkeintä on, että turvakenkä suojaa sinua työssäsi ja tekee työstäsi turvallisempaa! Kenkiä voit käyttää myös vapaa-aikana ulkoillessasi, vaeltaessasi tai metsätöissä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.